Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - COMFORTEX: Solicitari in crestere pentru gama de rulouri tencuibile
COMFORTEX: Solicitari in crestere pentru gama de rulouri tencuibile
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 17 Aug 2018 06:10
Grupul de firme Comfortex si-a dezvoltat anul acesta activitatea pe care o deruleaza pe segmentul sistemelor de umbrire, incluzand in oferta modele noi de rulouri, respectiv rulouri tencuibile care nu doar ca se instaleaza mai usor, ci si au proprietati de izolare superioare fata de rulourile aplicate. „Aceasta noua gama de rulouri ne este solicitata, in principal, pentru proiecte rezidentiale de mari dimensiuni, de catre producatori de tamplarie termoizolanta. Comercializarea rulourilor contribuie, in acest moment, cu aproximativ 45% la veniturile totale, firma noastra comercializand si alte tipuri de sisteme de umbrire, precum jaluzele, rolete, storuri si copertine (15%). Un alt segment care s-a dezvoltat puternic anul acesta este cel al plaselor de protectie impotriva insectelor de tip «plissé» pe care le realizam in regie proprie si a caror contributie la cifra de afaceri a crescut in ultimul timp, atingand in prezent nivelul de 25% din total (cresterea cererii fata de anul trecut este de aproximativ +30%). Diferenta revine comercializarii sistemelor de automatizare Nice (5%) si productiei usilor de garaj marca proprie CFT. In general, am remarcat ca beneficiarii romani se orienteaza tot mai mult catre achizitia de modele premium, in detrimentul celor economice, iar nivelul cererii s-a majorat, ceea ce ne face sa ne asteptam la o crestere a incasarilor din 2018”, a declarat Ciprian Negoita, administratorul grupului de firme.
Cele mai numeroase comenzi de produse inregistrate de grupul Comfortex, care este activ pe plan national, au provenit din Bucuresti, judetele Ilfov, Constanta, Sibiu, Oradea si zona Moldovei. Totodata, o usoara crestere a fost inregistrata si in ceea ce priveste cererea de pe pietele externe, care absoarbe aproximativ 15% din productia totala, livrarile desfasurandu-se in Italia, Belgia, Franta, Germania, Republica Moldova si Bulgaria. Informatii suplimentare, la www.jaluzele-ro.ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left