Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - JADEX TRADING: Investitii de anvergura in retehnologizare
JADEX TRADING: Investitii de anvergura in retehnologizare
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 23 Aug 2018 06:10
Un proiect important de investitii se desfasoara anul acesta in cadrul producatorului craiovean de sisteme de umbrire - Jadex Trading. Este vorba despre achizitia a noua utilaje de inalta performanta, dedicate productiei de sisteme de umbrire pentru aplicatii interioare, in valoare de aproximativ 100.000 de euro, fondurile provenind atat din finantari europene, cat si din resurse proprii. „In 2018 ne-am indreptat, de asemenea, atentia catre extinderea gamelor de sisteme de umbrire, care sunt deopotriva destinate instalarii la interior si  exterior. Predomina si anul acesta, cu 75% din total, cele pentru interior (precum roletele textile si tip «zebra» noapte-zi, jaluzelele verticale textile si orizontale din aluminiu, faldurile romane etc.), sistemele de umbrire pentru exterior fiind, de asemenea, disponibile intr-o larga varietate de modele (copertine cu brate mobile, rulouri textile pentru exterior, pergole, marchize si pereti mobili anti-vant). Pe fondul dificultatilor pe care le intampinam, din cauza mediului de afaceri national care este marcat si anul acesta de probleme, dar si ca urmare a unei usoare scaderi a cererii pentru produsele noastre, ne-am propus ca in actualul exercitiu financiar sa ne mentinem cel putin rezultatele financiare la nivelul inregistrat anul trecut”, a subliniat Stefan Ciocirlan, administratorul firmei. Potrivit declaratiilor acestuia, cele mai numeroase cereri de sisteme de umbrire au provenit, anul acesta, din partea persoanelor juridice, din localitati mari, precum Timisoara sau Bucuresti.
Aria de distributie a companiei s-a extins pe plan national, livrarile efectuandu-se atat direct (de la showroom-ul fabricii si prin magazinul online), cat si prin intermediul unei retele nationale si internationale de dealeri, din Italia si Franta. Informatii suplimentare, la www.jaluzele.ro 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left