Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - PINUM DOORS & WINDOWS: Concurenta in crestere pe piata de usi
PINUM DOORS & WINDOWS: Concurenta in crestere pe piata de usi
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 20 Sep 2018 06:00
Cele mai importante avantaje ale marcii Pinum sunt reprezentate de portofoliul complex de produse, dar si de traditia indelungata de 50 de ani pe piata din Italia si de peste 25 de ani pe cea din Romania, dupa cum precizeaza oficialii companiei. In portofoliul Pinum se regasesc, in principal, usi (a caror comercializare are o contributie de 70% la incasarile totale),  diferenta revenind tamplariei din PVC (15%), aluminiu si lemn stratificat. „Preturile produselor noastre exclusiviste pleaca de la cateva sute de euro si pot ajunge la cateva mii de euro, insa mult mai important este ca suntem capabili sa identificam intotdeauna cele mai potrivite solutii pentru clientii nostri si sa acceptam orice provocare. Exista o concurenta tot mai mare pe piata, clientii sunt tot mai informati si au cerinte tot mai mari, iar Pinum este  pregatita sa tina pasul cu toate noile tendinte. Pe segmentul usilor, comercializam modele produse in cadrul fabricii din Romania si in unitatea de fabricatie Nusco, din Italia sau modele importate. In cadrul ambelor noastre fabrici, investitiile de dimensiuni importante sunt nelipsite, iar activitatea acestora este in continua dezvoltare. In Romania, producem usi coplanare (cel mai nou model din portofoliul propriu, cu deschidere prin impingere sau tragere, balamale ascunse si finisaj opac si pentru care se inregistram tot mai multe cereri), usi cu toc ascuns din gama Filomuro si alte 19 serii de usi de interior din lemn, respectiv Revers, Elite, Elite Plus, NGL, Evolution, Smart, Masiva Artwork, Ideal, Sara, Magnifica, Vision, Lacuite, Innova, Light, Platinium, Glossy, Texture si Diamonds. Dintre acestea, cele mai numeroase solicitari au vizat, in ultimul timp, colectiile Artwork (usi cu design modern si finisaje de calitate), Elite (usi clasice cu furnir natural), Elite Plus (usi moderne cu furnir natural), Revers, Smart, precum si Solido si Blindate”, a declarat Francesco Curcio, directorul general executiv al firmei.
In ceea ce priveste parteneriatele cu colaboratorii externi, pentru distributia produselor Lualdi si Rimadesio, Pinum Doors & Windows detine exclusivitate pe piata autohtona. Compania Rimadesio a fost infiintata in anul 1956, iar numeroasele premii pe care le-a primit pana in prezent sunt o recunoastere a produselor inovatoare pe care aceasta le-a lansat pana acum, in portofoliul sau distingandu-se usile pe structura de aluminiu cu fete din sticla, cele glisante si cele cu sistem boiserie. Firma Lualdi a fost infiintata in anul 1859, ca o afacere de familie, iar la mijlocul anilor ’50 ai secolului trecut, aceasta a inceput sa colaboreze constant cu arhitectii burgheziei milaneze. De atunci, aceasta a devenit o traditie continuata cu succes si in prezent. Astfel, in anii ’90, cand a fost demarat un proces de extindere globala, care a inceput cu Statele Unite ale Americii si Marea Britanie, s-au pus bazele unor colaborari cu arhitecti renumiti, iar astazi arhitecti recunoscuti pe plan international colaboreaza la realizarea produselor Lualdi. Acestea se disting printr-un grad superior de calitate si excelenta in executie, atinsa prin imbinarea mestesugurilor traditionale cu cele mai avansate tehnici de productie, cea mai solicitata gama pe plan autohton fiind cea care include usile de interior cu finisaj opac, vopsite in orice nuanta din gama RAL. In ceea ce priveste marca Barausse, aceasta aniverseaza in 2018 cinci decenii de la infiintare, cu o colectie dedicata acestui eveniment, modelele cel mai bine vandute fiind cele cu sistem boiserie si cu fata din piele, dar mai ales cele cu inaltimi mari. Informatii suplimentare, la www.pinum.ro 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left