Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - SANGEOSILV: Usi livrate pentru proiecte rezidentiale individuale
SANGEOSILV: Usi livrate pentru proiecte rezidentiale individuale
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 24 Sep 2018 06:00
Activa pe segmentul productiei de tamplarie din lemn stratificat si in cel al prelucrarii primare a lemnului, compania Sangeosilv deruleaza, de asemenea, operatiuni in domeniul productiei de usi de interior/exterior, fiecare dintre aceste categorii avand si in 2018, la fel ca in ultimii ani, o contributie similara la cifra totala de afaceri. Rezultatele financiare din 2017 au insumat aproximativ 3,1 milioane de lei, s-au mentinut la valoarea inregistrata in 2016 si exista posibilitatea ca acestea sa prezinte o dinamica similara si in 2018. „Cele mai numeroase tipuri de proiecte pentru care indeplinim comenzi sunt reprezentate de locuintele individuale. Pentru acestea realizam usi de interior si exterior intr-o gama diversa de culori, modele si dimensiuni, prevazute cu geam simplu sau termoizolant si feronerie G-U sau Roto (Germania). Totodata, profilele din lemn pe care le utilizam pentru realizarea acestora includ esente de molid, stejar, frasin sau meranti”, a declarat Ana Cailean, administratorul companiei.
Dintre serviciile pe care societatea le ofera beneficiarilor care se afla, in principal, in judetul de resedinta (Bistrita-Nasaud) si in zonele limitrofe, se numara consultanta specializata si demontarea tamplariei existente, acolo unde este cazul. Informatii suplimentare, la www.termopanlemn.ro 
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left