Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - R-M PLUSZ, sistem optimizat de rulouri suprapuse
R-M PLUSZ, sistem optimizat de rulouri suprapuse
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 21 Sep 2018 06:59
Rulourile suprapuse din seria R-M Plusz sunt certificate Tüv Süd, fiind disponibile la dimensiuni al casetei de 195 mm, respectiv 245 mm. Aceste componente sunt executate din PVC extrudat, livrate în bare cu o lungime de 6 metri, disponibile atât în variantă albă, cât și laminate cu folie Renolit în 11 nuanţe distincte (antracit, stejar auriu, nuc, macore, mahon, mooreiche, stejar închis, ciocolată, oregon, winchester, siena). Capacul superior are un gabarit de 224 mm x 19 mm, iar cel de vizitare de 66 mm x 15 mm. Sistemul mai include un profil universal de compensare, precum și o izolaţie din polistiren pentru fiecare dintre cele două variante dimensionale. Lamela terminală cu vinclu este executată din profil de aluminiu extrudat, cu o grosime a peretelui de 1 mm și dimensiuni de 25 mm x 40 mm. Seria R-M Plusz mai cuprinde o serie de profile de adaptare din aluminiu extrudat la geometria diverselor tipuri de sisteme din care este executată tâmplăria.
 
Lamele cu insertie de spuma poliuretanica pentru o termoizolatie imbunatatita
Șina de ghidaj din PVC are dimensiuni de 51 mm x 60 mm, fiind livrată, de asemenea, la bare cu o lungime de 6 metri. Totodată, mai sunt disponibile și ghidaje duble, utile pentru divizarea panoului de rulori, acestea având un gabarit de 51 mm x 74 mm. Tot din aluminiu sunt și ghidajele de distanţare, disponibile în variante de 48 mm x 60 mm și 47 mm x 71 mm (toate sunt prevăzute cu garnituri din cauciuc sau perii de diverse tipuri și dimensiuni). Gama de accesorii include capacele laterale, diferite pentru cele două tipo-dimensiuni menţionate anterior și nuanţate în alb, maro și RAL 8003. Placa metalică de prindere laterală este fixată prin intermediul unui disc asigurat cu un dop, având o lungime de 135 mm pentru prinderea de axul octogonal de 40 mm. Actionarea este facilitată de cei doi rulmenţi metalici. Tot la categoria accesoriilor se încadrează și ghidajul pentru lamelă, precum și cele două agăţătoare ale perdelei mobile. Pentru tencuire, sistemul R-M Plusz este prevăzut cu o șină specială din aluminiu de 30 mm x 20 mm si placi din polistiren pentru cele doua dimensiuni de caseta. Lamelele, cu o înălţime de 39 mm și livrate într-o gamă coloristică extinsă, sunt realizate tot din acest material, pentru îmbunătăţirea termoizolaţiei fiind prevăzute cu inserţie de spumă poliuretanică. Pentru protecţia împotriva insectelor, pachetul de montaj include elementele necesare instalării unei plase incorporate.
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left