Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - COLOR MAGIC si-a propus sa-si consolideze pozitia pe piata de profil
COLOR MAGIC si-a propus sa-si consolideze pozitia pe piata de profil
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 09 Nov 2018 06:10
Furnizorul de vopsea pentru tamplaria din lemn stratificat Color Magic 2000 si-a propus ca principal obiectiv de dezvoltare, pentru anul in curs, o majorare a cifrei de afaceri, in raport cu valoarea de trei milioane de lei consemnata in 2017. „Anul trecut, raportat la 2016, am inregistrat o scadere de aproximativ 10% a incasarilor, care s-a datorat faptului ca firma noastra a traversat, in ultimul timp, o perioada de reconstructie. Ne-am propus, in primul rand, sa recastigam pierderile pe care le-am suferit in anii trecuti, dar si pozitia de formator si lider al pietei de profil. De asemenea, in al doilea rand, ne-am propus sa introducem in portofoliu solutii pentru finisarea elementelor de interior, componenta prezenta la toti concurentii nostri de pe piata finisajelor tamplariei din lemn stratificat. In prezent, in calitate de distribuitor pe piata din Romania al produselor ce poarta marca Sikkens (realizate in fabrici din Suedia si Italia de catre concernul Akzo Nobel), distribuim, in principal, produse pentru exterior. Oferim, de asemenea, produse la comanda, intrucat suntem de parere ca lemnul este un material deosebit si necesita un tratament special si adecvat, dar si pentru ca fiecare atelier in parte, in cadrul caruia se realizeaza tamplarie din lemn stratificat, are specificul sau”, considera Cristian Stana, directorul general al firmei.
Cele mai numeroase livrari de produse specifice au avut loc, in principal, in zona Moldovei. Potrivit declaratiilor oficialului companiei, ansamblurile termoizolante finisate cu produsele distribuite de Color Magic 2000 au ajuns si la export, pe pietele din Statele Unite ale Americii, Germania, Belgia si Franta. Informatii suplimentare, la www.colormagic.ro
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left