Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS: Noi proiecte importante incluse in portofoliul furnizorului
REYNAERS: Noi proiecte importante incluse in portofoliul furnizorului
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 23 Nov 2018 06:00
Activitatea companiei Reynaers Aluminium Romania (care este, potrivit lui Daniel Popa, Country Manager al societatii, „cea mai mare reprezentanta Reynaers Aluminium din Europa de Est”), a fost marcata, anul acesta, de extinderea portofoliului de proiecte atat pe segmentul rezidential, cat si pe cel logistic, de office si retail. „In ultimul timp, distributia de sisteme pentru sectorul rezidential este aria dominanta a business-ului nostru, reprezentand 70% din vanzarile inregistrate in prima parte a anului 2018. Cresterea nivelului furnizarii sistemelor pentru acest segment se datoreaza schimbarilor majore care au aparut in perceptia dezvoltatorilor, precum si a persoanelor fizice care isi construiesc locuinte, calitatea, performantele termice, durabilitatea si garantia oferita fiind acum pe primul loc in alegerea materialelor”, spune managerul Reynaers Aluminium Romania. In 2018, compania a livrat, astfel, un volum mare de profile pentru ferestre si usi glisante, destinate unor proiecte importante de pe piata, dar si pentru noi obiective de notorietate atat in Bucuresti, cat si la nivel national.
„In luna iulie a acestui an, am finalizat furnizarea de sisteme pentru proiectul rezidential One Herastrau Plaza, dezvoltat de One United Properties, principalul dezvoltator imobiliar specializat in dezvoltarea de proprietati rezidentiale exclusiviste din Bucuresti. Valoarea proiectului, cu o suprafata construita de circa 32.000 metri patrati, este evaluata la aproximativ 34 de milioane de euro, compania noastra furnizand pentru realizarea acestuia solutii premium in valoare de aproximativ 400.000 de euro. Tot in 2018 am finalizat lucrarile la prima etapa a proiectului rezidential Aviatiei Park, dezvoltat de Forte Partners in colaborare cu biroul de proiectare ADNBA. Valoarea totala a acestei investitii, pentru care noi am furnizat sistemul pentru ferestre si usi CS 77, este de aproximativ 45 de milioane de euro, iar la finalul acestui an va fi demarata si cea de-a doua etapa a proiectului. Tot in 2018, am demarat furnizarea de solutii pentru ultima cladire a proiectului de birouri Oregon Park, dezvoltat de catre compania Portland Trust. Acest imobil poarta denumirea de cladirea C si va fi definitivat la finele acestui an, in urma unei investitii de aproximativ 50 de milioane de euro. Situat in cea mai dinamica zona de cladiri de birouri din Bucuresti, proiectul Oregon Park cuprinde trei cladiri de birouri realizate in conformitate cu recomandarile BREEAM. Sistemele furnizate pentru acest proiect sunt CS 86 HI si CW 65 EFHI”, a precizat Daniel Popa. Referindu-se la politica generala a companiei, adoptata pe plan intern, acesta a adaugat: „Ne bucuram sa le oferim partenerilor nostri produse care raspund cerintelor exigente ale pietei in ceea ce priveste confortul, securitatea si eficienta energetica, fara a face compromisuri in design, alaturi de serviciile de consultanta care ii ajuta pe clienti sa fie mai eficienti economic si sa-si personalizeze proiectele”.
Reynaers Aluminium Romania a contribuit, pana in prezent, la realizarea a peste 500 de proiecte pe piata locala, printre acestea aflandu-se si Oregon Park, Afi Park, Aviatiei Park, One Charles de Gaulle, Rahmaninov Residence, Malmo Towers Craiova, Catedrala Mantuirii Neamului etc. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro 
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left