Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - MCA GRUP: Piata nationala prezinta perspective optime de dezvoltare
MCA GRUP: Piata nationala prezinta perspective optime de dezvoltare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 08 Nov 2018 06:10
Compania MCA Grup unul dintre cei mai cunoscuti producatori de usi de garaj si rulouri din Romania a efectuat, in ultimul timp, mai multe investitii in vederea dezvoltarii spatiului de productie si a tehnologiei de fabricatie, dar si pentru digitalizarea si automatizarea proceselor productive. Anul 2018 coincide cu un nou obiectiv de dezvoltare, respectiv consolidarea pozitiei pe piata nationala de usi sectionale si rulouri de exterior. De asemenea, dupa cum precizeaza Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup, proiectele de dezvoltare prevazute pe termen mediu si lung, constau, in continuare, in imbunatatirea calitatii produselor prin automatizarea proceselor de productie. 
- Precizati cum au evoluat, in ultimul timp, rezultatele financiare ale companiei.
- Am incheiat anul trecut cu o majorare de doar 4% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea consemnata in 2016, evolutia incasarilor, dar si cea a capacitatii de productie, fiind influentate de mutarea fabricii din localitatea Jilava, in Popesti Leordeni. Pentru 2018, ne asteptam la un parcurs mult mai bun, mai ales pentru ca premisele de dezvoltare sunt optime pe piata interna, unde realizam aproximativ 70% din vanzarile totale. Cel mai bun indicator in acest sens sunt informatiile furnizate de Institutul National de Statistica (INS) care arata  faptul ca numarul de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale este in crestere in 2018, fata de 2017.
- Cum este structurat portofoliul propriu de produse si servicii?
- In portofoliul propriu se regasesc, in principal (in proportie de 70% din total), usi de garaj sectionale rezidentiale si industriale. Pe segmentul rezidential, in oferta proprie se regasesc patru linii de produs - Benefit, Benefit XL, Optima si Vogue - , care pot fi accesorizate cu ferestre, panouri vitrate, usi pietonale si usi alaturate si sunt prevazute cu motoare Sommer. Usile industriale pot fi, de asemenea, customizate cu panouri vitrate, ferestre si usi pietonale si se disting pe piata de profil prin numarul mare de sisteme de culisare, adaptate oricarei nevoi industriale. Cele 40 de variante de panouri sandwich de 40 mm grosime sunt recunoscute unanim ca fiind unele de calitate superioara, cu un coeficient de transfer termic U=0.52/m²K. Pe segmentul rulourilor, comercializam modele suprapuse, aplicate si aplicate tencuibile, cu actionare electrica sau manuala, cele din cea de-a doua categorie fiind mult mai solicitate pe piata interna.
- Unde sunt distribuite produsele MCA?
- In afara de livrarile realizate pe plan intern, aproximativ 30% din produsele proprii sunt livrate pe pietele din Franta, Belgia, Italia si Austria. Pe plan intern, produsele MCA ajung, in principal, in orase mari, precum Bucuresti, Arad, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara sau Sibiu. Totodata, din estimarile proprii, circa 30% dintre produsele pe care le livram in vestul tarii ajung, de asemenea, in Austria, Germania, Franta si Belgia. 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left