Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SPUMA Penosil Window & Door Elastic, o solutie inovatoare
SPUMA Penosil Window & Door Elastic, o solutie inovatoare
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 06 Nov 2018 06:12
Spuma Window & Door Elastic (spuma elastica ferestre & usi), aflata in portofoliul Penosil, este o spuma mono-componenta, ce formeaza exclusiv o structura de tip „micro-celula”. Aceasta este o solutie inovatoare asemanatoare unui fagure, insa cu celule de sute de ori mai mici si permite utilizatorilor sa obtina performante superioare de etansare si izolare cu pana la 50% mai bune fata de spuma standard.
Viteza superioara de polimerizare si utilizare in orice conditii climatice
Spuma Penosil Window & Door Elastic nu doar ca se poate vopsi si impiedica aparitia mucegaiului, ci poate fi utilizata in orice conditii climatice, atat iarna (de la -5 °C), cat si vara (pana la +30 °C), atat pe timp de ploaie, cat si ninsoare. Avand o viteza superioara de polimerizare, Spuma Penosil Window & Door Elastic se extinde si se usuca foarte repede, asigurand posibilitatea de a fi taiata dupa doar 30 de minute de la aplicare, fara a-i fi afectate capacitatile de izolare fonica si termica sau durata de viata.
Domeniul tipic de aplicare a Spumei Penosil Window & Door Elastic este cel al etansarii usilor si ferestrelor in vederea asigurarii unei bune izolari termice si fonice a acestora. Aceasta spuma are aderenta excelenta la materiale precum lemn, beton, metal de orice tip, PVC, caramida, gips-carton, EPS sau tigla. Ca orice spuma PU, nu adera la polietilena (PE), polipropilena (PP) sau PTFE (Teflon). Produsul este ambalat in tub aerosol de 1.000 ml cu continut de 750 ml si se comercializeaza in set de 12 bucati/bax. Debitul spumei poate fi reglat cu ajutorul declansatorului pistolului, iar substratul este recomandat a fi umezit, deoarece spuma expandeaza datorita umiditatii, iar o suprafata umezita asigura rezultate mai bune.
Respectand tehnologiile Wolf Group, din care Penosil face parte, Spuma Penosil Window & Door Elastic isi pastreaza proprietatile pe termen lung: permanent flexibila, rezistenta la apa, crapaturi si inghet, are o garantie minima de 10 ani si este, astfel, un produs fiabil, rezistent si de incredere, avand, in acelasi timp, o perioada de valabilitate de 18 luni in ambalajul original, sigilat, in conditii atmosferice uscate si protejat de lumina directa a soarelui (la temperaturi cuprinse intre +5°C si +30°C). Totodata, aceasta asigura utilizatorului economii financiare, pentru ca elimina necesitatea reparatiilor dese pentru zonele deja izolate, ajutand, in acelasi timp, la protejarea mediului, intrucat, cu cat se folosesc mai putine materiale de constructii si mai rar, cu atat rezulta mai putine reziduuri care ajung in sol sau care polueaza mediul inconjurator. Informatii suplimentare, la www.penosil.com/easypro/ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left