Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - PLANIBEL EASY, sortiment de sticla usor de intretinut de la AGC
PLANIBEL EASY, sortiment de sticla usor de intretinut de la AGC
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Oct 2018 06:53
Noul sortiment de sticla arhitecturala de la AGC comercializat sub titulatura Planibel Easy reprezinta un vitraj care se caracterizeaza printr-o curatare facila. Disponibil in variantele Planibel Easy Clean si Planibel Easy Blue, produsul beneficiza de o acoperire speciala pe una dintre suprafete, care la contactul cu radiatia luminoasa are capacitatea de a distruge murdaria de natura organica, aceasta fiind ulterior eliminata in mod natural prin intermediul apei de ploaie. Solutia respectiva este recomandata in special pentru realizarea serelor si luminatoarelor, dar este deosebit de utila inclusiv la executia geamurilor termoizolante instalate in locuri unde accesul este dificil. In mod evident, sticla din gama Planibel Easy poate fi utilizata in combinatie cu orice tip de sistem din oferta AGC, cum ar fi de exemplu cel de joasa emisivitate (Low-E), pentru fabricarea pachetelor de geam termoizolant.

Certificare a produsului, in conformitate cu prevederile EN 1096-5
Datorita procesului special de fabricatie ce presupune depunerea stratului protector in doua etape, acesta este activat de undele ultraviolete, indepartand impuritatile organice. Procesul de curatare este uniform pe intreaga suprafata a vitrajului, iar uscarea dupa contactul cu apa din precipitatii se efectueaza rapid. Un alt avantaj rezida in tehnologia de aplicare a straturilor de acoperire, metoda pirolitica garantand durabilitatea produsului si usurinta in procesare (debitare, frezare, perforare, prelucrare a cantului etc.), fara a periclita integritatea sa. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca toate modelele din gama Planibel Easy prezinta o transmisivitate ridicata a luminii (de la 84 in cazul modelului Planibel Easy Clear de 4 mm pana la 53 pentru Planibel Easy Blue de 6 mm), cu beneficii nete in ceea ce priveste disponibilitatea luminii in incinte. Din punct de vedere al designului, aceste vitraje au o aparenta neutra, ceea ce le face sa se adapteze usor la orice tip de aplicatie. Produsele au fost testate in conformitate cu prevederile standardului EN 1096-5, referitor la sticla arhitecturala acoperita (metode de testare si clasificare din punct de vedere al capacitatii de autocuratare), in acelasi timp detinand certificate care atesta functionalitatea sistemului de acoperire utilizat. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left