Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TECTUS Glass - sistem complet ascuns pentru usi din sticla
TECTUS Glass - sistem complet ascuns pentru usi din sticla
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 04 Dec 2018 14:00
Exista o anumita tendinta in arhitectura de a proiecta obiecte in asa fel incat valoarea lor intrinseca sa fie extrem de discreta, lasand loc de desfasurare elementelor aflate in proximitatea lor. Montajul continuu (engl. flush) constituie un principiu de design izvorat din curentul minimalist, care implica un grad ridicat de precizie tehnologica. Subordonandu-se complet acestei cerinte, sistemul de balamale TECTUS permite integrarea perfecta a usilor nefaltuite in structurile moderne de design, caracterizate printr-un grad ridicat de continuitate a suprafetelor. Practic, plasata in pozitia „inchis”, o usa de acest tip este vizibila, insa balamalele sale sunt complet disimulate. TECTUS prezinta o mare capacitate de incarcare, asigurand o deschidere la un unghi de 180° si putand echipa inclusiv usi executate din sticla. Varianta TECTUS Glass asigura pozitionarea cercevelei, ramei si sistemului de balamale intr-un singur plan, combinand, astfel, proiectarea minimalista cu maximizarea nivelului de transparenta.
 
Inchidere silentiosa, echilibrare perfecta si ancorare ferma
Sistemul este prevazut cu un magnet din seria KC 50, precum si cu o contraplaca de tip KC 50/G, care, impreuna, garanteaza un proces silentios si contactless de inchidere, ce poate fi individual adaptat pentru a raspunde cerintelor specifice fiecarui beneficiar. Solutia TECTUS Glass este completata de manerul KC 17 cu un finisaj aflat in perfecta concordanta, din punct de vedere estetic, cu balamaua. Fixarea acestuia este simpla si se realizeaza cu ajutorul unei benzi adezive preinstalate, folosind un sablon de pozitionare. Balamalele fac parte din seria TECTUS TEG 310 2D si au o capacitate de incarcare de 60kg, corespunzatoare unei foi de sticla cu o grosime de 10 mm si dimensiuni de 1.000 mm x 2.300 mm. Ramele usii pot fi executate din lemn, otel sau aluminiu. Profilele integrate de tip U au rolul de a sustine cerceveaua si de a garanta echilibrarea perfecta a panoului. Ajustarile pentru corectarea pozitiei se realizeaza in mod facil datorita sistemului flotant de prindere a balamalei, prin strangerea suruburilor asigurandu-se o prindere ferma a ansamblului.
Caracteristici generale ale noului sistem TECTUS Glass
• coplanaritate a cercevelei, ramei si balamalelor;
• instalare facila;
• inchidere siletioasa si contactless;
• adaptare perfecta pentru executia usilor de interior instalate la imobile rezidentiale si la cladiri cu un trafic intens;
• echipare a unor cercevele din sticla securizata ESG (tempered) cu grosimi cuprinse intre 8 mm si 10 mm;
• stabilitate cinematica pentru fiabilitate sporita;
• ajustare continua, laterala si pe inaltime;
• finisaje: otel inoxidabil satinat, gri mat pur, alb trafic.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left