Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC GROUP obtine Premiul al doilea in Topul firmelor din judetul Neamt
IZOTEC GROUP obtine Premiul al doilea in Topul firmelor din judetul Neamt
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 14 Dec 2018 06:03
Compania Izotec Group a obtinut premiul al doilea in cadrul Topului Firmelor 2017 din judetul Neamt, la categoria intreprinderi mijlocii, din domeniul „Industrie - fabricarea elementelor de tamplarie cu termopan”. Acest top este alcatuit anual de Camera de Comert si Industrie Neamt, iar cea de-a XXV-a editie aniversara a decernarii premiilor a avut loc in acest an, la data de 12 octombrie, la Targu Neamt, bucurandu-se de participarea a peste 300 de persoane, antreprenori, manageri de firme si oficiali. In competitie au intrat toate cele peste 10.000 de firme nemtene care si-au depus bilanturile financiare la unitatile Ministerului Finantelor Publice, pana la data de la 31 decembrie 2017. Dintre acestea, 148 de agenti economici din Neamt, cu o cifra de afaceri cumulata de 680 milioane de euro, s-au calificat in Topul National.
Cu prilejul festivitatii de premiere a companiilor din Neamt, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a transmis un mesaj firmelor din acest judet: „Atat Camera de Comert a Romaniei, cat si tot sistemul cameral vor lupta in continuare pentru imaginea oamenilor de afaceri din judetul Neamt, pentru sansa lor, pentru a crea un climat in care mediul de afaceri sa se dezvolte optim. Ne-am implicat, ne implicam in continuare in dezvoltarea mediului de afaceri si suntem consecventi rolului pe care il avem, de promovare a economiei nationale, de promovare a capitalului romanesc. Am luptat si luptam pentru a avea un cod fiscal cat mai predictibil (...). Pe de alta parte, ne-am luptat pentru implementarea sistemului de invatamant dual profesional in Romania (...). Nu ezitati sa apelati la Camera de Comert, fie ca vorbim de Camera de Comert Neamt, fie ca vorbim de Camera Nationala - si care sunt probabil singurele entitati care reprezinta cu adevarat mediul de afaceri; suntem entitatile care au aceasta titulatura pe care o regasiti in vreo 40.000 de locatii pe planeta noastra”. Informatii suplimentare, la www.izotec.ro
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left