Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 26 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna
AGENDA CONSTRUCTIILOR: Analiza pietei autohtone de caramida
Actualitatea interna Publicat de AG&F 27 Iul 2006 11:30
A aparut editia IULIE-AUGUST a publicatiilor FEREASTRA, AGENDA CONSTRUCTIILOR si FERESTRE & USI! Revista AGENDA CONSTRUCTIILOR prezinta informatii de afaceri referitoare la investitii in constructii, instalatii si tamplarie. Sunt incluse rubrici de statistica, analiza, opinii, actualitate, proiecte, lucrari, santiere, investitii, materiale si tehnologii etc. Tema centrala o reprezinta analiza activitatii firmelor specializate in productia/comercializarea de caramizi. Structurata pe 10 pagini, aceasta include date referitoare la livrari, precum si informatii despre activitatea principalelor companii din bransa. Din sumar:

Caramida si BCA-ul isi disputa intaietatea pe piata de profil
Piata materialor de constructie va inregistra anul acesta o crestere spectaculoasa. De altfel, 2006 a inceput deosebit de promitator pentru constructia de locuinte. Conform Comisiei Nationale de Prognoza, cresterea in termeni reali a lucrarilor de constructii din primul trimestru (20,7%) a depasit cele mai optimiste asteptari, fiind cu mult mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada, intre anii 2000 si 2005. Desi, in prima parte a anului activitatea in acest domeniu este considerata a fi restransa, in primele trei luni s-au stabilit noi recorduri: +20,5% in ianuarie, +19,6% in februarie, +21,6% in martie. Un trend pozitiv a fost inregistrat in cazul lucrarilor de constructii ingineresti si cel al constructiilor noi, unde ponderea o detin materialele din productia interna. Productia de argila caolinoasa a crescut cu 679,6%, ajungand la 10,1 tone, comparativ cu 1,3 tone in trimestrul I din 2005. Prefabricatele din beton simplu si mortar au cunoscut o crestere cu 274,1%, iar BCA+ul cu 22,5%. Pe ansamblu, importurile de materiale de constructii au fost mai mari cu 29,3%; livrarile de elemente prefabricate pentru cladiri au crescut de 7,4 ori, cele de caramizi-blocuri, dale si alte produse ceramice de 15,7 ori, iar cele de caramizi pentru constructii de trei ori. In acelasi timp, in primul trimestru, productia interna de caramizi s-a diminuat cu aproximativ 35%, iar cea de materiale de zidarie cu 42,6%. Pentru mai multe detalii, lecturati articolul.

Cartierul chinezesc, proiect in valoare de 150 de milioane de euro
Grupul Niro construieste in zona de nord-est a Capitalei (in perimetrul Fundeni - Colentina), pe teritoriul sectorului 2 si al comunei Dobroesti, cartierul Chinatown Romania, valoarea proiectului fiind estimata la 100 milioane de euro. Ansamblul va fi dezvoltat, in urmatorii cinci ani, pe un teren cu o suprafata de pana la 80 de hectare. Obiectivul va avea o zona comerciala - Dragonul Rosu, una de business - China Bussiness Center si o zona rezidentiala - China Towers (cu 12 blocuri) ce va avea in total 600 de apartamente. Proiectul se va realiza pe etape. Detalii suplimentare, in paginile revistei.Publicatia include si alte informatii/imagini despre mai mult de 300 de obiective de investitii aflate in diverse stadii de proiectare/executie. Abonati-va acum la AGENDA CONSTRUCTIILOR! Click aici (https://www.agendaconstructiilor.ro/comanda.php)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left