Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ATERM: Livrari in crestere pe segmentul tamplariei din aluminiu
ATERM: Livrari in crestere pe segmentul tamplariei din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 29 Mar 2019 06:00
Pe segmentul secundar de activitate, respectiv cel al executiei tamplariei din aluminiu, producatorul Aterm inregistreaza, in ultimul timp, o cerere si livrari in crestere. Cele mai numeroase solicitari pentru ferestre si usi din aluminiu provin de la proiecte care au destinatia de locuinte individuale, ansambluri rezidentiale si institutii publice, dupa cum declara Razvan Banceu, administratorul companiei. 
- Livrati ansambluri din aluminiu si la export?
- Ferestrele si usile din aluminiu sunt distribuite si pe pietele externe din Italia si Germania, unde comercializam aproximativ 10% din productia totala a ansamblurilor termoizolante pe care le fabricam. Portofoliul general al firmei noastre include tamplarie din PVC (in proportie de 80% din total) si din aluminiu, segment in cadrul caruia ne-am implicat, de asemenea, si in executia de pereti cortina, in proportie mai mica decat ferestrele si usile din aluminiu. Spre deosebire de piata interna, la export consemnam cereri pentru produse speciale. De exemplu, in Italia, ne sunt solicitate foarte des obloane din aluminiu cu deschidere spre exterior pentru personalizarea ferestrelor. 
- Ce materiale se utilizeaza pentru ansamblurile din aluminiu comercializate?
- In procesul de executie a tamplariei din aluminiu utilizam profile Alumil, Profilco sau Schüco si geam termoizolant pe care il procuram de la partenerul nostru, Millenium Glass, din Sibiu. Consideram ca pentru a putea realiza produse de calitate si competitive trebuie sa colaboram cu cei mai buni furnizori de materiale. Procesul de productie este atent monitorizat si dispunem de numeroase certificari, printre care ISO 9001, ISO 14001 sau ISO 18001. De asemenea, asiguram tuturor beneficiarilor nostri servicii de livrare si montaj, fiecare lucrare executata fiind insotita de un certificat de garantie si o declaratie de conformitate. In viitorul apropiat, ne propunem sa dezvoltam acest segment de activitate, dar consideram ca este un proiect destul de dificil, intrucat intampinam dificultati cu forta de munca, dar si cu spatiul in care ne desfasuram activitatea si care este destul de restrans.
- Care sunt planurile de dezvoltare a activitatii pentru anul in curs?
- Pentru 2019 ne-am propus, cu precadere, sa mentinem trendul ascendent al cifrei de afaceri, al carei nivel in 2018 a fost cu 20% mai mare decat in 2017, cand incasarile firmei au atins valoarea de 17,6 milioane de lei. Mai exact, estimam ca anul acesta vom obtine o crestere a cifrei de afaceri cuprinsa intre 15% si 20%, in raport cu 2018. In rest, am decis sa adoptam o strategie de mentinere a afacerii la parametri optimi, dupa ce, in 2018, am derulat un proiect de investitii in valoare de un milion de euro, care a presupus achizitia mai multor linii de infoliere, de sudura tip graf si de curbare a profilelor, precum si extinderea halei de productie. 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left