Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - DECO PLAST dezvolta segmentul tamplariei din aluminiu
DECO PLAST dezvolta segmentul tamplariei din aluminiu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 01 Apr 2019 06:10
Compania Deco Plast (Bucuresti) intentioneaza sa dezvolte in viitorul apropiat segmentul productiei de tamplarie din aluminiu, prin achizitia de utilaje destinate activitatii de productie. In prezent, aceasta activitate are o contributie de aproximativ 10% la cifra totala de afaceri, diferenta revenind, potrivit directorului de vanzari al companiei, Raluca Ivascu, productiei de tamplarie din PVC (in cuantum de 80%) si rulourilor.
- Cum ati accesat segmentul executiei tamplariei din aluminiu si in ce fel evolueaza cererea in cadrul acestuia?
- Am decis sa ne implicam in executia de tamplarie din aluminiu si pereti cortina la cererea partenerilor nostri, distribuitori si montatori. Acest segment este oarecum diferit fata de cel al tamplariei din PVC, insa ne-am adaptat rapid, iar in prezent inregistram o cerere in crestere. Ansamblurile pe care le realizam se incadreaza din punct de vedere al pretului in gama medie spre premium.
- Spre ce tipuri de proiecte livrati preponderent tamplarie din aluminiu?
- Cele mai numeroase proiecte pentru care am livrat ansambluri termoizolante din aluminiu au fost reprezentate de cladirile de birouri si de locuintele individuale. De asemenea, majoritatea comenzilor pe care le-am onorat vizeaza ferestre si usi din aluminiu in nuante de gri antracit. Acestea sunt realizate, de asemenea, cu profile Reynaers si geam termoizolant produs de compania Tamo Glass, din Bucuresti, cu sticla marca Guardian.
- Precizati cum asigurati distributia produselor din oferta.
- Distribuim toate produsele pe care le realizam la nivel national atat direct, cat si prin intermediul unei retele de 30 de dealeri. Pe segmentul tamplariei din aluminiu, cele mai numeroase solicitari pe care le-am inregistrat au provenit din zona Capitalei. De asemenea, in domeniul tamplariei din PVC, cei mai numerosi clienti provin din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, unde se dezvolta, in principal, ansambluri rezidentiale pentru care am livrat ansambluri din PVC realizate cu profile Rehau, Salamander si Weiss Profil, cu 3, 5 si 6 camere de izolare si feronerie Roto. In portofoliul nostru, este disponibila orice culoare din gama RAL, intrucat punem la dispozitia partenerilor cu care colaboram si servicii speciale de infoliere si vopsire. Toate produsele asigura un grad superior de eficienta energetica, sunt durabile si realizate din materiale 100% reciclabile.
- Indicati cele mai importante proiecte de investitii pe care le aveti in plan pentru 2019.
- Anul acesta ne-am propus sa construim o noua hala de productie, dar si sa mentinem trendul ascendent al cifrei de afaceri care, in 2018, a depasit valoarea de 26 milioane de lei. 
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left