Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TECTUS Glass: Sistem de inchidere magnetica pentru usile din sticla
TECTUS Glass: Sistem de inchidere magnetica pentru usile din sticla
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Apr 2019 06:10
Tectus Glass este una dintre noutatile reprezentative din portofoliul Simonswerk, reprezentand o solutie cu valente estetice incontestabile si o functionalitate pe masura. Aceasta feronerie speciala asigura instalarea in sistem flush (design neted) a usilor din sticla, ceea ce inseamna ca rama, aripa mobila si balamalele sunt coplanare. Produsul respectiv este un raspuns la exigentele actuale ale designului minimalist, prezentand simultan avantaje nete in ceea ce priveste asigurarea accesului unei cantitati superioare de lumina naturala in interior. Din punct de vedere tehnic, seria Tectus Glass a fost actualizata cu ocazia expozitiei Bau de la München prin adaugarea mecanismului de zavorare integrat in maner, din seria KC 170/1 Lock, ce face parte dintr-un sistem complet, ce include magnetul de inchidere KC 25 Lock, respectiv contraplaca magnetica KC 25/G Lock. Este important de mentionat ca toate elementele sunt proiectate si executate in asa fel incat nu necesita realizatea unor operatiuni suplimentare de procesare a foii de sticla pe care se instaleaza.
 
Design minimalist, facilitate in actionare si operare silentioasa
Balamalele sunt disponibile atat in varianta TEG 310 2D 60 destinata echiparii unor canaturi cu masa de pana la 60 kg, cat si in versiunea TEG 310 2D 80, pentru foi de usa de pana la 80 kg (cu dimensiuni de maximum 10 mm x 1.000 mm x 2.300 mm). Ambele sisteme prezinta dimensiuni minimaliste si au un unghi maxim de deschidere de 180 °. Ramele pot fi executate din lemn, aluminiu sau otel, balamalele fiind livrate in finisaje de otel inoxidabil satinat, alb trafic (cod RAL 9016), negru intens mat (RAL 9005) si gri pur mat (NCS S 8000-N). Ajustarea pentru asigurarea unei pozitii corecte a usii este simpla si flexibila, gratie elementelor flotante de fixare, care, dupa finalizarea reglajelor, se asigura ferm prin intermediul unor organe de asamblare. Cele doua tipuri de balamale nu sunt identice doar in ceea ce priveste forma, dimensiunile si aspectul, ci si referitor la modul de prindere si reglaj. Noua inchidere magnetica ofera o alternativa inteligenta sistemelor conventionale de siguranta si se remarca, la randul sau prin designul minimalist, facilitatea in actionare si operarea silentioasa. Contraplaca magnetica este atat de discreta, incat existenta sa trece practic neobservata. Un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea ajustarii intr-o plaja larga a interactiunii magnetice dintre elementele sistemului, pentru a se adapta perfect unei game extinse de cerinte individuale in ceea ce priveste efortul necesar pentru deschidere.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left