Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home
CORTIZO obtine majorari de peste 50% ale rezultatelor din Romania
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Apr 2019 06:21
Furnizorul iberic Cortizo - specializat in productia de profile de aluminiu pentru aplicatii arhitecturale si raportand o cifra de afaceri de peste 554 milioane de euro - detine noua centre de productie, 31 de unitati de distributie si logistica, fiind prezent, prin intermediul subsidiarelor proprii, in 31 de tari de pe intregul mapamond. In Romania compania activeaza prin centrele logistice din Timisoara, Cluj-Napoca, Bacau si Bucuresti. In continuare, Daniel Dragomir, director de vanzari Cortizo, se refera pe scurt la perspectivele pe termen scurt si mediu
 
- Cum se deruleaza, la momentul actual, operatiunile din Romania?
- Compania noastra a inregistrat pe plan local o crestere puternica in ultimul an. Aceasta s-a intamplat din mai multe motive: deschiderea de noi spatii comerciale, introducerea de produse special concepute pentru exportul de ferestre in toata Europa de Vest si cresterea cererii clientilor existenti. Toate cele mentionate anterior s-au reflectat in cifra de afaceri. Astfel, in 2018 am inregistrat vanzari pe piata romaneasca in valoare de 11 milioane de euro, ceea ce a reprezentat o crestere de peste 52% fata de exercitiul financiar precedent.
 
- Cum decurg relatiile profesionale cu partenerii locali?
- „Fatadierul” roman - pentru a denumi asa companiile autohtone specializate in productia si instalarea de pereti cortina - este foarte tehnic, ceea ce duce la minimizarea problemelor de fabricatie si de montaj care pot aparea. Exista, de asemenea, o legatura foarte stransa intre clienti si departamentul nostru tehnic, in vederea rezolvarii oricarei neintelegeri cu privire la aceste aspecte. In prezent, clientii solicita, in principal, sistemul batant COR 70 Industrial, la care se adauga gama noastra de pereti cortina, seriile glisante cu ridicare etc.
 
- Detaliati succint planurile de dezvoltare si investitii pe termen scurt si mediu.
- In perioada imediat urmatoare vom deschide un nou centru logistic si de distributie in Romania. Acesta va fi echipat cu un depozit inteligent, incluzand stocuri suficiente de profile brut si finite, paneluri compozite, accesorii etc. De asemenea, ansamblul va cuprinde un showroom de mari dimensiuni, iar acolo va activa inclusiv un departament tehnic ce isi va oferi serviciile de suport si consultanta arhitectilor si clientilor nostri din zona.
 
- Ce prognoze aveti referitor la piata pe care activati, in contextul actual al globalizarii afacerilor?
- Cererea de pe piata de profil se indreapta tot mai pregnant catre ansambluri de tamplarie termoizolanta caracterizata printr-o de calitate superioara, cu tot ceea ce inseamna aceasta - si anume: excelente performante termice si acustice, design special caracterizat prin linii minimaliste, suprafete vitrate generoase si o sectiune vizibila limitata a profilelor. Compania noastra are in portofoliul de produse o gama larga de solutii care se adapteaza in mod optim acestor tendinte, ceea ce ne determina sa fim optimisti in legatura cu perspectivele de dezvoltare accelerata a operatiunilor in perioada urmatoare.
 
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left