Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PPTT: Specialistii tamplariei din aluminiu, invitati la workshop in 9 aprilie 2019
PPTT: Specialistii tamplariei din aluminiu, invitati la workshop in 9 aprilie 2019
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 04 Apr 2019 07:26
La data de 9 aprilie 2019, sediul companiei Schachermayer Romania, din Bolintin Deal (judetul Giurgiu), va deveni gazda participantilor la workshop-ul dedicat exclusiv producatorilor si montatorilor de tamplarie din aluminiu, organizat de Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta din Romania (PPTT). Acest eveniment face parte din programul activitatilor pe care PPTT le va desfasura in cursul acestui an (aprobat in sedinta Consiliului Director de la inceputul lunii februarie a.c.) si deschide seria de ateliere de lucru (workshop-uri), care mai include alte doua manifestari de acelasi gen, ce vor avea loc in lunile mai (pentru producatorii de tamplarie din PVC) si iunie (pentru producatorii de vitraje izolante). Toate aceste evenimente strict specializate, de tip workshop, ce vin in sprijinul operatorilor din domeniul tamplariei termoizolante, se afla sub egida PPTT si a partenerilor sai incepand cu anul 2017.
Potrivit organizatorilor, primul workshop din acest an, dedicat producatorilor si montatorilor de tamplarie din aluminiu, are loc, in consecinta, la sediul firmei Schachermayer Romania, din str. Ithaca FN, localitatea Bolintin Deal, jud. Giurgiu (cu intrare de pe Autostrada A1, km 23), la 9 aprilie 2019, in intervalul orar 9.30 – 14.00.
„Tematica evenimentului este adresata specialistilor din domeniul executiei si montajului tamplariei din aluminiu sau otel, peretilor cortina, fatadelor ventilate etc. In numele echipei PPTT si al partenerilor sai, adresam tuturor specialistilor interesati de subiectele ce vor fi discutate la acest workshop invitatia de a participa la eveniment”, a declarat ing. Lőrincz Barnabás, director executiv al PPTT.
Agenda workshop-ului a fost conceputa in vederea indeplinirii cerintelor de informare ale participantilor, care constituie un auditoriu strict specializat. Astfel, dupa primirea invitatilor, Emil Serb, director de vanzari in cadrul Aluprof System Romania, va vorbi despre particularitatile tehnice privind executia si montajul rulourilor din aluminiu, completand acest subiect teoretic cu o demonstratie practica de realizare a montajului rulourilor din aluminiu si punerea acestora in functiune. Apoi, noutatile privind utilizarea feroneriilor la tamplaria din aluminiu vor fi prezentate de Costel Gavrila, Product Manager al Schachermayer Romania, iar dupa o pauza de cafea si pranz de afaceri, specialistul reputatului furnizor de feronerie va efectua diverse aplicatii tehnice practice ce tin de realizarea montajului feroneriei la tamplaria din aluminiu (mecanism cu dornmas marit, microventilatie, cremon stulp bidirectional - feronerie Master Ween 160 kg; mecanism batant-oscilant - feronerie Master Ween 160 kg; mecanism pentru ventilare verticala - feronerie Master Ween, respectiv feronerie pentru deschidere exterioara – specifica Marii Britanii si tarilor nordice). Workshop-ul se va finaliza cu o serie de dezbateri si un schimb de opinii, in intervalul orar 13.40-14.00.
Dupa cum informeaza organizatorii, accesul la conferinta este gratuit. Avand in vedere ca locurile sunt limitate, rezervarea acestora se va face in ordinea sosirii confirmarilor de participare. Participarea si eventualele detalii (nume participanti, functie, telefon mobil, e-mail, maximum doua persoane de la aceeasi companie) pot fi confirmate pana la data de 8 aprilie 2019, utilizand un formular de inregistrare care poate fi accesat aici!
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left