Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SOMFY: Consolidare si dezvoltare a companiei pe piata locala
SOMFY: Consolidare si dezvoltare a companiei pe piata locala
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 24 Apr 2019 06:10
Silviu Chirmus, Key Account Manager pentru Romania & Republica Moldova in cadrul reprezentantei locale a grupului international Somfy, precizeaza ca acesta investeste considerabil in cercetare si dezvoltare. „Mai exact, in departamentul nostru din Franta dedicat inovarii, peste 500 de ingineri testeaza noi moduri prin care utilizatorii pot experimenta confortul si siguranta in cadrul propriei locuinte. Totodata, produsele sunt testate si verificate in conditii extreme, pentru a putea oferi un termen de garantie de 5 ani, respectiv o perioada medie de functionare de minimum 10 ani. Tindem constant catre excelenta, ceea ce ne ajuta sa pastram ritmul alert de dezvoltare, pentru a ramane in contact cu piata care avanseaza foarte rapid si care isi va accelera acest trend in viitor.
La nivel intern, pentru a raspunde si mai eficient solicitarilor partenerilor, am extins depozitul local din Brasov, am marit echipa de angajati si am inaugurat un punct de lucru si in Bucuresti. Dezvoltarea permanenta pe plan autohton pastreaza liniile de actiune de la nivel de grup, respectiv gradul superior de calitate a produselor, inovatia si derularea unor parteneriate puternice. Aceasta strategie ne ajuta sa ne digitalizam activitatea si sa ne pozitionam ca operator de referinta in domeniul «locuintei conectate». Dezvoltarea acestui segment reprezinta pentru noi doua oportunitati. Prima este constituita de digitalizarea pietei noastre traditionale, a produselor de motorizare pentru sisteme de umbrire si acces, care devin astfel obiecte interconectabile. Cea de-a doua consta in capacitatea de a raspunde mai bine asteptarilor consumatorilor in ceea ce priveste siguranta, confortul si economia de energie: fie prin abordarea de noi segmente de piata - asa cum am facut in cazul solutiilor de securitate - fie prin dezvoltarea de parteneriate cu alte marci de renume, pentru extinderea universului de produse conectabile. De altfel, consideram ca, datorita cresterii numarului de produse destinate «casei conectate», alaturi de evolutia buna a segmentului sortimentelor destinate umbririi, vom  obtine si in 2019 o majorare a cifrei de afaceri. Revenind la canalele traditionale de distributie a produselor noastre, cele mai numeroase comenzi pe care le inregistram pe parcursul anului sunt reprezentate preponderent de modelele destinate automatizarii rulourilor. In acelasi timp, am observat o tendinta de crestere pe segmentul de acces rezidential, usi de garaj si porti de acces, ce reprezinta o directie importanta in eforturile de dezvoltare pe care le depunem pe piata locala. In ceea ce priveste segmentul copertinelor, pergolelor si produselor pentru interior (perdele si jaluzele), inregistram o cerere variabila in functie de sezon. Securitatea este o categorie care ia, de asemenea, amploare in portofoliul nostru, in timp ce unitatile de comanda (precum TaHoma® si Connexoon) se pot asocia oricaror categorii de produse enumerate anterior”, a adaugat Silviu Chirmus. Informatii suplimentare, la www.somfy.ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left