Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ROTO: Divizia de tehnica a ferestrelor are o noua conducere
ROTO: Divizia de tehnica a ferestrelor are o noua conducere
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 10 Apr 2019 07:49
Printr-un comunicat, emis de la sediul din Leinfelden-Echterdingen – Germania, managerii grupului Roto Frank AG a anuntat ca Marcus Sander a fost cooptat in Roto Frank Fenster- und Türtechnologie GmbH (divizia FTT – de feronerie si accesorii – a corporatiei). In varsta de 51 de ani si absolvent al unor studii universitare de administrare a afacerilor, Marcus Sander a fost responsabil pentru intregul grup VAG (important producator mondial de supape si sisteme de procesare, distributie si depozitare a apei, cu o experienta de peste 145 de ani), in calitate de presedinte si Chief Executive Officer (CEO). Pentru noua sa pozitie in conducerea Roto Frank Fenster- und Türtechnologie GmbH, managerul este recomandat de o vasta experienta de management si de expertiza internationala necesara.
Grupul Roto a facut, astfel, pasi concreti in ceea ce priveste implementarea noii sale structuri, dupa cum s-a stabilit la sfarsitul anului 2018. Astfel, furnizorul de sisteme pentru constructii, ce reprezinta o afacere de familie in proportie de 100%, isi stabileste, conform dr. ing. Eckhard Keill, CEO al grupului, noile premise pentru o dezvoltare sustenabila. Divizarea efectiva, avand ca rezultate o companie „neoperativa” de tip holding si trei divizii separate, va deveni operationala la data de 1 mai 2019.
In plus, dr. Eckhard Keill, in calitate de presedinte al Roto Frank Fenster- und Türtechnologie GmbH, a reusit sa-si onoreze promisiunea de a externaliza operatiunile de management, angajand un specialist independent reputat. Astfel, Marcus Sander, un expert care a activat cu succes in mai multe functii de conducere, isi asuma aceasta pozitie importanta. In calitate de presedinte si director executiv (CEO) pentru grupul VAG, Marcus Sander a contribuit la cresterea gradului de expunere internationala a acelei corporatii. Producatorul german, care este unul dintre principalii furnizori mondiali de fitinguri si hidranti pentru industria apei, are in prezent o orientare globala bine conturata, la fel ca Roto Frank. Cariera de top a lui Marcus Sander a inceput in anul 1995, la grupul japonez Mitsui & Co, iar ulterior, expertul in administrarea afacerilor a ocupat, timp de mai multi ani, diverse functii de conducere in cadrul companiilor care activeaza la nivel mondial in industria bunurilor de capital.
Astfel, noul sef al diviziei de tehnologie pentru ferestre si usi (FTT) corespunde exact cerintelor grupului Roto, dupa cum subliniaza dr. Eckhard Keill. Presedintele Roto Frank AG se va retrage din conducerea diviziei si se va concentra exclusiv asupra functiei sale de director unic al Roto Frank Holding AG, asa cum a fost planificat. Deocamdata, impreuna cu Marcus Sander, dr. Eckhard Keill asigura o tranzitie fara probleme la nivel managerial, pentru a respecta principiul continuitatii, extrem de important pentru clienti, angajati si furnizori. In aceeasi postura se afla si Michael Stangier, mai ales ca fostul director financiar (CFO) al Roto Frank AG isi va folosi cunostintele sale extinse in calitate de director comercial al FTT.
Marcus Sander, care este casatorit si are un copil, asteapta cu nerabdare sa preia „sarcina interesanta din toate punctele de vedere” incredintata de grupul german, mai ales ca Roto este perceput, in opinia sa, ca „un brand puternic si renumit, al unei corporatii orientate spre afacerile de tip business-to-business (B2B) cu o strategie clara de dezvoltare”. Tot in opinia sa, orientarea strategica sustinuta si consecventa pe beneficiile acordate clientilor este deosebit de convingatoare. „Ma pot identifica pe deplin cu principiile Roto, obiectivul meu fiind acela de a parcurge aceasta cale si de a o transforma intr-o reusita”, a subliniat Marcus Sander.
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left