Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SCHUCO si KUKA AG dezvolta roboti si solutii de automatizare pentru tamplarie
SCHUCO si KUKA AG dezvolta roboti si solutii de automatizare pentru tamplarie
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 07 Mai 2019 06:52
Recent, furnizorul de profile arhitecturale din aluminiu Schuco a semnat un protocol de colaborare cu producatorul german de roboti si automatizari Kuka. Scopul declarat al parteneriatului respectiv este de a dezvolta si implementa solutii specifice destinate utilizarii in domeniile ferestrelor, usilor si fatadelor cortina. Atentia va fi focalizata in principal pe imbunatatirea proceselor automate de fabricare a produselor respective, in scopul respectiv urmand sa fie utilizata experienta ambelor companii. Aportul Kuka va fi constituit de know-how-ul in domeniul roboticii si automatizarilor, in vreme ce Schuco va contribui cu gama extinsa de produse si servicii destinate anveloparii, precum si cu cunostintele tehnice acumulate de-a lungul timpului in ceea ce priveste toate fazele procesului de constructii. Conform conditiilor contractuale, Schuco va avea acces la reteaua globala de integratori ai Kuka, in compensatie aceasta din urma devenind parte a sistemului de vanzari ai Schuco de pe functia de furnizor exclusiv de roboti. Se estimeaza ca acest parteneriat sa se deruleze pe termen lung si sa faciliteze dezvoltarea puternica a domeniului vizat. Managerii celor doua companii identifica deja un potential urias al colaborarii respective, scopul final fiind acela al cresterii si mai accentuate a competitivitatii partenerilor implicati in fabricarea de tamplarie termoizolanta.
***
Kuka (Augsburg - Germania) are 14.200 de angajati si raporteaza anual o cifra de afaceri de 3,2 miliarde euro. Avand sediul central in Bielefeld, Schuco colaboreaza cu mai mult de 12.000 de procesatori de profile arhitecturale din 80 de state de pe intregul mapamond si realizeaza vanzari de 1,57 miliarde euro.
 
 
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left