Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ROMCO SYSTEM: Investitie de 800.000 de euro in productia tamplariei PVC
ROMCO SYSTEM: Investitie de 800.000 de euro in productia tamplariei PVC
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 10 Mai 2019 06:00
Grupul de firme ce include compania producatoare de tamplarie din PVC Romco System si firma activa in domeniul executiei tamplariei din aluminiu Systal Construct, ambele cu sediul in Bucuresti, a inregistrat, in 2018, o mentinere a cifrei de afaceri la valoarea inregistrata in 2017. Astfel, Romco System a inregistrat rezultate financiare de 76,4 milioane de lei, in timp ce Systal Construct a consemnat venituri de 8,5 milioane de lei, dupa cum precizeaza Adrian Calinovici, directorul de vanzari al Romco System.
- Care sunt planurile de dezvoltare pentru 2019?
- In vederea dezvoltarii activitatii, pentru 2019, vizam derularea unui proiect de investitii din fonduri proprii de aproximativ 800.000 de euro. Acestea vor fi alocate pentru retehnologizarea liniei de productie a tamplariei din PVC, respectiv pentru achizitia de echipamente automate. In acelasi timp, ne dorim sa ne extindem aria de distributie.
- In ce zone se deruleaza, in acest moment, livrarile firmei si ce tipuri de proiecte accesati preponderent?
- In Romania, acoperim intreg teritoriul tarii, iar 15% din productia proprie de tamplarie din PVC si aluminiu ajunge la export, pe pietele din Belgia, Italia, Franta si Germania. La nivel intern, am accesat, in ultimul timp, proiecte rezidentiale, particulare, precum si reabilitari termice. Acestea din urma au fost si cele mai numeroase, fiind situate in localitati importante ale tarii precum Bucuresti, Miercurea Ciuc, Glati, Buzau, Targoviste, Satu Mare, Mures sau Bistrita. Consideram ca aceasta piata este, in continuare, una foarte ofertanta pentru noi.
- Cum se desfasoara, in acest moment, activitatile proprii de productie?
- Pe segmentul tamplariei din PVC detinem, in prezent, o capacitate de productie de 10.000 mp/luna si producem efectiv in medie 6.000 mp/luna. In procesul de executie utilizam profile Deceuninck si geam termoizolant procurat de la producatori, precum Tamo Glass, Spidrom sau Glass Design. In cadrul companiei Systal Construct realizam deopotriva ferestre si usi din aluminiu, dar si pereti cortina cu aproximativ toate marcile de profile din aluminiu disponibile pe piata autohtona. In acest moment, contributia realizarii tamplariei din PVC la cifra totala de afaceri este de aproximativ 70%, diferenta revenind fabricarii ansamblurilor termoizolante din aluminiu. In cadrul grupului nostru de firme lucreaza peste 130 de angajati, ceea ce ne permite sa acordam servicii complete de productie, transport si montaj clientilor de tamplarie din PVC si aluminiu. De asemenea, echipa cu care lucram ne-a ajutat in cea mai mare masura sa ne castigam renumele de pe piata nationala de tamplarie termoizolanta, acesta fiind formata din specialisti, ingineri proiectanti si muncitori cu inalta calificare in proiectare, executie si montaj. O colaborare foarte buna avem, de asemenea, cu toti partenerii de afaceri, ceea ce ne-a permis si in ultimul timp sa ne derulam toate activitatile in cele mai bune conditii.            
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left