Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Elumatec SBZ 628- XL - linie inovatoare de procesare a profilelor din aluminiu
Elumatec SBZ 628- XL - linie inovatoare de procesare a profilelor din aluminiu
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 13 Mai 2019 06:00
Centrul de prelucrare si debitare a profilelor din aluminiu SBZ 628- XL, din portofoliul producatorului german Elumatec, este conceput pentru aplicatii atat in domeniul industrial, cat si in cel al constructiilor metalice, avand, in acelasi timp, capacitatea de a realiza un ciclu complet automatizat pentru prelucrarea si debitarea profilelor de ferestre, usi si fatade.
Centrul SBZ 628- XL include mai multe elemente patentate
Centrul de prelucrare si debitare a profilelor din aluminiu SBZ 628- XL are un layout modular, cu elementele de comandasi mentenanta situate frontal, ce favorizeaza realizarea cu usurinta de catre operator a manipularii, mentenantei si intretinerii. Statia de incarcare a profilelor permite asezarea manuala a acestora. In cadrul sau se pot inmagazina intre cinci sau zece profile, in functie de dimensiunile acestora, care pot fi de 320 mm x 160 mm sau 160 mm x 320 mm, fara sa fie nevoie de bacuri pentru sustinerea profilelor. Sistemul de fixare si transport al profilului de tip „pusher” integreaza un brat de fixare patentat, cu ajustare pe inaltime, latime sau rotatie si un sistem de sustinere a profilului cu role verticale care este, de asemenea, patentat. Precizia de pozitionare este de 0,2 mm/m, iar viteza maxima de pozitionare, de 200 m/minut. Modulul de prelucrare cu patru axe include opt motoare rotative de tip „Spindel” de 6,0 KW S1, cu mandrine HSK 40, dispuse pe un inel. Domeniul de prelucrare si deplasare a inelului comandat prin servomotoare este foarte mare, in timp ce rola de fixare a profilului, deplasabilain modulul de prelucrare, reduce timpul de lucru si determina rezultate optime la prelucrari. Modulul de debitare cu patru axe are un motor cu o putere de 5,5 KW si axele debitorului comandate prin servomotoare. Prin intermediul acestora, pozitionarea se face automat, pentru fixarea optima a profilului, debitarea realizandu-se, de asemenea, printr-o singura trecere. Modulul de prelucrare si debitare este acoperit de o cabina de protectie si izolare fonica, prevazuta cu un tablou electric, un monitor, un panou de comanda, doua usi de acces si un sistem de inchidere. Statia de iesire a profilelor cu brat de tragere permite o fixare definita a profilului in timpul prelucrarii, iar comanda prin calculator se face prin intermediul sistemului de operare Windows. Spatiul necesar montajului echipamentului SBZ 628- XL este de 21 m x 4,5 m. Informatii suplimentare, la www.elumatec.ro   
 
Solicita informatii suplimentare
 
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left