Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PM TECHNIC ELEMENTS a accesat pietele din Spania, Germania si Polonia
PM TECHNIC ELEMENTS a accesat pietele din Spania, Germania si Polonia
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 30 Mai 2019 06:00
Producatorul de accesorii pentru tamplaria din PVC si lemn PM Technic Elements si-a extins, recent, activitatea in Spania, Germania si Polonia, reusita ce se datoreaza cererii tot mai mari de pe piata internationala, precum si parteneriatelor de incredere dezvoltate cu colaboratorii din domeniu. Accesarea celor noi trei piete s-a materializat atat prin eficientizarea solutiilor oferite clientilor locali, cat si prin informarea acestora cu privire la inovatiile si noile realizari din sectorul productiei de accesorii dedicate tamplariei termoizolante. Cu acest prilej - si nu numai - portofoliul de produse a fost la randul sau extins, astfel incat printre cele mai noi solutii oferite de PM Technic Elements se regasesc acum si sisteme de prag din aluminiu cu bariera termica, cilindrii PM sau accesoriile din material plastic (cale, precale sau cale de ghidaj). Gama generala de accesorii destinate tamplariei din PVC si lemn, fabricata si promovata de PM Technic Elements, reuseste sa raspunda diferitelor nevoi ale clientilor, incluzand conectori, capace, cilindri si accesorii din material plastic sau metal.
In cel mai recent exercitiu financiar complet, disponibil pe website-ul Ministerului Finantelor Publice, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 25,7 milioane de lei (in anul fiscal 2017), avand o echipa formata din 40 de angajati. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.com/ro 
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left