Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ALUCONTAINER WOOD livreaza tamplarie din lemn pentru cladiri de patrimoniu
ALUCONTAINER WOOD livreaza tamplarie din lemn pentru cladiri de patrimoniu
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 04 Iul 2019 06:00
Executia ferestrelor din lemn stratificat a inregistrat, in ultimul an, o crestere din punct de vedere al structurii activitatii companiei Alucontainer Wood Group, din judetul Valcea. Astfel, in acest moment, realizarea ferestrelor din lemn stratificat contribuie cu aproximativ 40% la incasarile totale, diferenta revenind productiei usilor din acelasi material (10%), tamplariei din PVC (20%) si aluminiu (20%), ansamblurilor termoizolante din otel si productiei unitatilor locative tip container si a structurilor bazate pe containere modulare. „Dintre acestea, cel mai nou segment accesat este cel al tamplariei din otel, pentru care estimam o evolutie foarte buna pe termen scurt in Romania. In prezent, acesta detine o cota de piata sub 1%, in conditiile in care, in tari precum Austria, ferestrele/usile din otel reprezinta 30% din totalul instalarilor de ansambluri termoizolante. Lucram cu sisteme Schüco, furnizate de compania Alukönigstahl si ne dorim sa crestem livrarile produselor de acest tip atat la nivel national, cat si la export. In prezent, operatiunile de livrare pe pietele de peste hotare au o contributie de 10% la cifra de afaceri si se realizeaza atat direct (in Marea Britanie), cat si indirect, in Germania, Belgia si Franta. Pe segmentul principal de activitate, prelucram profile din esente de molid, pin nordic, meranti, frasin sau stejar, pe care le personalizam, in principal, cu feronerie Maco, dar si cu geam termoizolant procurat de la societatile Cristal Brad (Bucuresti), Leonor Com (Ramnicu Valcea) si Clemans Al Glass (Arges). Realizam, de asemenea, ansambluri din lemn placat cu aluminiu, in doua configuratii (cu profile Schüco sau Guttman). Cererea pentru produsele de acest tip este destul de redusa in Romania, datorita costurilor mai mari, insa se mentine la parametri multumitori. Unul dintre cele mai importante proiecte in care ne-am implicat anul acesta este reprezentat de restaurarea Casei Moanga-Frumusanu, din Targu Jiu, proiect ce urmeaza sa fie definitivat in anul 2022. Acest imobil reprezinta unul dintre cele mai importante obiective de patrimoniu din Targu Jiu si a fost construit dupa anul 1771 de boierul Moanga, unul dintre apropiatii lui Tudor Vladimirescu”, a precizat Constantin Popescu, administratorul companiei.
Cifra de afaceri a firmei Alucontainer Wood Group a atins nivelul de 2,7 milioane de lei in 2018 (+20% fata de 2017), iar pentru 2019 Constantin Popescu estimeaza obtinerea unei noi cresteri. Informatii suplimentare, la www.containeredelocuit.ro 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left