Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - MEESENBURG: Nou depozit si centru de distributie, inaugurat recent la Bucuresti
MEESENBURG: Nou depozit si centru de distributie, inaugurat recent la Bucuresti
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Iul 2019 06:10
Nicolae Banciu, directorul general al companiei Meesenburg Romania, precizeaza ca firma pe care o conduce continua si in 2019 programul de investitii demarat in 2018, prin punerea in functiune, la inceputul acestui an, a unui nou punct de lucru in Bucuresti. „Cu ajutorul acestui depozit, ne dorim sa oferim partenerilor din regiunea de sud a tarii un suport si o logistica optime, dupa ce si in 2018 am deschis inca un spatiu de stocare in Bacau, care ne ajuta sa oferim servicii mai bune partenerilor din regiune. Tot anul trecut, am extins gama de produse si am reusit sa introducem pe piata un numar semnificativ de sortimente noi, in mare parte modele speciale, care necesita si consultanta tehnica. Am reusit sa facem acest lucru cu ajutorul unui departament de Product Management bine pus la punct, care gestioneaza un portofoliu de peste 120.000 de produse. Totodata, derularea aceste proiecte ne-a permis sa obtinem anul trecut o cifra de afaceri in valoare de 20 milioane de lei (+48% fata de 2017), iar continuarea lor ne incurajeaza sa credem ca si in 2019 va fi posibil sa obtinem o crestere procentuala similara. Si pentru ca am observat ca in ultimii ani s-a pus un accent foarte mare pe sustenabilitate si pe eficienta energetica, am hotarat sa propunem partenerilor solutii inovatoare de montaj profesional, incluse in gamele BlauGelb si Stroxx, marci care apartin companiei Meesenburg. De asemenea, in gama sortimentelor sub brandul propriu, putem evidentia solutia inovatoare pentru montaj profesional Triotherm, ce a fost deja implementata cu succes in Europa - si nu numai. Am mai putea adauga faptul ca, in domeniul specific de activitate, au crescut cerintele pentru echiparea usilor rezidentiale la un inalt grad de calitate, majoritatea producatorilor fiind interesati sa se adapteze acestor noi exigente. Iar o alta noutate este aceea ca, in ultimul timp, s-au diversificat foarte mult tipurile de deschideri, luand o mare amploare deschiderile de tip culisant, precum culisantele cu ridicare, oscilo-culisantele, culisantele in-line, armonicele etc.”.
O masura speciala, adoptata de conducerea companiei, este reprezentata de derularea mai multor programe de dezvoltare personala in randul angajatilor, cu scopul de a se asigura ca solutiile propuse de companie pe piata sunt implementate de cei mai buni specialisti in domeniu, in contextul in care cea mai mare problema a sectorului este reprezentata de „lipsa personalului calificat”, dupa cum a mai precizat Nicolae Banciu. Informatii suplimentare, la www.meesenburg.ro 
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left