Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AXOR: Accent puternic pe automatizare pentru asigurarea calitatii produselor
AXOR: Accent puternic pe automatizare pentru asigurarea calitatii produselor
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 31 Iul 2019 06:40
Compania Axor a inregistrat in 2018 un avans de 54% al cifrei de afaceri fata de exercitiul financiar anterior. Progresul este explicat de echipa manageriala a firmei inclusiv prin lansarea seriei de feronerie Elite+, reprezentand un sistem cu balamale ascunse, precum si a modelului Intent, destinat echiparii ferestrelor oscilo-culisante. Prin consolidarea portofoliului de clienti si prin imbunatatirea parteneriatelor cu firmele locale, obiectivul pentru anul in curs este acela de obtinere a unei cote de piata de 10%. In continuare, Mihai Ghimbovschi, manager pentru Romania al Axor, dezvaluie cateva elemente ale strategiei de dezvoltare.
 
- Ce masuri aplicati pentru preintampinarea cerintelor pietei in materie de sustenabilitate?
- Oferta Axor include in prezent toate variantele de sisteme de inchidere de care un producator are nevoie in activitatea sa, pornind de la modelele standard Komfort, recomandate pentru situatiile in care cerintele  sunt mai reduse, continuand cu produsele Smart+, caracterizate prin faptul ca indeplinesc exigente bune de securitate (pana la nivelul RC3) si terminand cu sistemele de inchidere pentru usi Door Line. Din acest an portofoliul a fost completat cu gamele de top Elite si Intent, care se adreseaza in principal beneficiarilor care solicita, in acelasi timp, un design atractiv si un nivel ridicat de securitate. Aceste sisteme au elemente comune, ce asigura reducerea stocurilor necesare pentru deservirea cererii si, implicit, diminuarea costurilor cu aprovizionarea. 
 
- Care sunt cele mai presante probleme intampinate in ultimul timp?
- Noi punem un accent puternic pe automatizare, precum si pe integrarea de puncte de control pe tot fluxul de productie, incepand de la receptia materiei prime, pentru a elimina eventuale defecte, ce ar putea determina plangeri din partea fabricantului de ferestre. Inca suntem un brand nou pe piata locala si avem de lucru la imagine si la castigarea increderii partenerilor. Din pacate, politica guvernamentala nu acorda un interes suficient industriei de profil, iar peste aceasta se suprapun lipsa de investitii si de personal calificat, toate reprezentand dificultati pe care suntem nevoiti sa le gestionam cu atentie. Totusi, suntem optimisti in ceea ce priveste perspectivele de dezvoltare.
 
- Ce previziuni aveti pentru perioada urmatoare?
- Facem eforturi de aliniere la dinamica pietei, care se indreapta tot mai mult spre solutiile de calitate, avand in vedere orientarea producatorilor spre export. De aceea, investim permanent pentru a asigura ca sistemele noastre sunt integrate in ferestre competitive, care se adapteaza dinamic la specificul zonelor unde sunt instalate (de pilda, ferestrele de balcon cu prag din aluminiu, des solicitate in Italia). De asemenea, ne straduim ca produsele Axor sa fie cunoscute in toata Europa, la momentul actual avand deja distribuitori in Spania, Italia, Bulgaria, Ungaria, Kosovo, Polonia si in statele exsovietice.
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left