Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ROMALUMIL planifica implementarea unui proiect cu fonduri europene
ROMALUMIL planifica implementarea unui proiect cu fonduri europene
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 04 Sep 2019 06:00
In cadrul companiei Romalumil (din Galati) este vizata implementarea unui proiect cu fonduri europene, in valoare de un milion de euro, care presupune achizitia unei linii de productie a tamplariei din PVC si aluminiu. In prezent, activitatea firmei presupune executia tamplariei din PVC (cu o contributie de 45% la incasarile totale), a celei din aluminiu si a geamului termoizolant (40%).
 „Livram partenerilor, in principal, produse din gama premium si incercam permanent sa le oferim tot ce este mai bun. Anul acesta, desi segmentul specific de piata a inregistrat o usoara scadere, pe fondul regresului domeniului constructiilor, in ceea ce ne priveste, ne-am mentinut livrarile interne care se deruleaza cu precadere la nivel judetean si, ocazional, in alte zone ale tarii. In acelasi timp, suntem prezenti si pe pietele externe din Germania, Spania, Italia si Canada, unde ajung aproximativ 40% din toate produsele pe care le fabricam”, a precizat Romeo Bataran, directorul general al firmei. Potrivit acestuia, cererea pentru geamul termoizolant a avut o dinamica similara. Firma produce doua variante standard de geam termoizolant, respectiv «4 Seasons» cu float si «4 Seasons» float cu Low-E, insa, la cerere, poate realiza si vitraje in alte configuratii. Avand o capacitate de fabricatie de 200 unitati/zi, in cadrul societatii se prelucreaza sticla Saint-Gobain si Guardian. „In ceea ce priveste rezultatele financiare, anul acesta ne indreptam toate eforturile in principal catre mentinerea cifrei de afaceri, avand in vedere conditiile curente ale pietei. In 2018 am inregistrat vanzari in valoare de 2,9 milioane de lei (+15% comparativ cu 2017)”, a concluzionat Romeo Bataran. Informatii suplimentare, la www.romalumil.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left