Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - MTC AL SISTEM: Panelurile din PVC, solicitate preponderent pe plan national
MTC AL SISTEM: Panelurile din PVC, solicitate preponderent pe plan national
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Oct 2019 06:00
In 2019, compania Mtc Al Sistem, din judetul Ilfov, a livrat, in principal, paneluri din PVC, in detrimentul celor din aluminiu, nu doar din cauza diferentelor de pret, ci si pentru ca numarul producatorilor de tamplarie din aluminiu este in scadere pe plan national, dupa cum a precizat Daniela Ginju, managerul firmei. „Gama de paneluri pe care o comercializam include aproximativ 1.600 de modele de paneluri din PVC si aluminiu, fabricate in Grecia, precum si 600 de sortimente realizate in Romania. Anul acesta am inclus in oferta si cateva modele noi (cu sticla ornamentala, vitralii etc.), iar cel mai bine vandute paneluri au fost cele in nuante de gri antracit. Numarul comenzilor din acest an ne determina sa estimam o majorare de 10% a cifrei totale de afaceri, in raport cu cea din 2018, iar strategia de business pe care am adoptat-o in vederea atingerii acestui obiectiv cuprinde in exclusivitate masuri de mentinere si stimulare a cererii”, a mai precizat reprezentanta firmei.
Livrarile firmei se deruleaza la nivel national, prin intermediul unei retele de 50 de colaboratori autorizati si, mai nou, in Republica Moldova. Cele mai numeroase comenzi au provenit din Calarasi, Ploiesti, Iasi, Bacau, Bucuresti, respectiv din judetul Ilfov. Comercializarea panelurilor are o contributie de 40% la cifra totala de afaceri a firmei, diferenta revenind distributiei de tamplarie din PVC si aluminiu, accesoriilor si plaselor de protectie impotriva insectelor (10%), pentru care, in 2019, a fost consemnata o cerere in crestere. Informatii suplimentare, la www.mtcdana.ro 
 
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left