Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN: Nicu CRACIUN este noul Director General al companiei
GEALAN: Nicu CRACIUN este noul Director General al companiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Sep 2019 15:59
GEALAN Fenstersysteme GmbH Germania, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de ferestre din PVC, anunta schimbari in echipa de management din Romania, incepand cu data de 16 septembrie. Astfel, pozitia de Director General este de acum ocupata de catre Nicu Craciun. Pana in prezent, Dl. Craciun a fost Director de Vanzari si Marketing in cadrul companiei, urmand sa coordoneze in continuare, in mod direct, si aceste departamente.
“Sunt onorat de decizia actionarilor GEALAN, de a-mi incredinta dezvoltarea companiei pe piata locala. Focusul meu va fi de a alinia si mai mult strategia GEALAN Romania cu cea a partenerilor si a pietei, pentru a ajunge pe primul loc in topul furnizorilor de profile din Romania. Inovatia si pachetele competitive ne plaseaza deja in preferintele clientilor, iar cresterea de 10% de anul acesta, pe o piata stagnanta, ne da incredere in strategia noastra de business pe termen mediu si lung.”, spune Nicu Craciun, Director General GEALAN Romania.
Nicu Craciun are peste 15 ani de experienta pe piata locala, ocupand de-a lungul carierei sale pozitii de Director de Vanzari, Director Regional sau Managing Director in cadrul mai multor companii multinationale. A acumulat astfel cunostinte solide de business manage-ment si development pentru companii din domeniul constructiilor, precum si o intelegere profunda a pietei si evolutiei sale. Nicu Craciun este succesorul lui Sorin Dumitrescu, ce a ocupat pana in prezent functia de Director General si care se va dedica unor noi proiecte profesionale si personale.
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left