Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - MODERNA GLAF vizeaza o majorare de 20% a cifrei de afaceri din 2019
MODERNA GLAF vizeaza o majorare de 20% a cifrei de afaceri din 2019
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 19 Nov 2019 06:10
In prima jumatate a acestui an, compania Moderna Glaf, din judetul Ilfov, a inregistrat o crestere a incasarilor care s-a datorat consolidarii relatiilor cu clientii mici din zona, mult mai atenti in ultimul timp la calitatea produselor, in detrimentul pretului. Mihai Cirimpei, directorul de vanzari al firmei, ofera, in cele ce urmeaza, mai multe detalii despre evolutia activitatii din acest an: „Desi in intervalul iulie-august am inregistrat un usor regres al comenzilor, ne-am stabilit obiectivul ca, pana la finalul anului 2019, sa inregistram o majorare de 20% a cifrei de afaceri in raport cu valoarea de 1,7 milioane de lei din 2018. De asemenea, o alta tinta principala a anului in curs este reprezentata de mentinerea stocurilor la un nivel foarte inalt, intrucat clientii sunt interesati nu atat de pretul marfii, cat de existenta sa intr-o cantitate suficienta. In 2019, produsele din clasa medie au fost cele mai solicitate, iar cele mai numeroase comenzi ne-au provenit din Cluj-Napoca (localitatea care conduce detasat in topul livrarilor firmei), Sibiu si Botosani. Le propunem partenerilor o oferta diversa, ce cuprinde glafuri de interior si exterior din PVC (aceasta categorie are un aport de 80% la incasarile noastre totale) si din aluminiu extrudat, accesorii pentru glafuri (5%) si plase de protectie impotriva insectelor. Pe segmentul glafurilor, am inregistrat inca de anul trecut o cerere in crestere accelerata”.
Firma Moderna Glaf este reprezentanta autohtona a societatii Moderna (Slovacia), ce furnizeaza glafuri si in Cehia, Austria si Germania. In Romania, livrarile se realizeaza pe intreg teritoriul tarii, direct (prin intermediul unui depozit propriu din Bucuresti) si prin parteneriate dezvoltate cu aproximativ 40 de dealeri. Informatii suplimentare, la www.modernaglaf.ro 
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left