Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - IZOTEC GROUP: Focalizarea pe calitate inalta, pentru produsele livrate la export
IZOTEC GROUP: Focalizarea pe calitate inalta, pentru produsele livrate la export
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 05 Nov 2019 06:10
Exportul contribuie in prezent cu aproximativ 25% - 30% la realizarea cifrei de afaceri a companiei Izotec Group, iar ferestrele ce poarta marca Izotec pot fi livrate actualmente oriunde in Europa. „Aceasta performanta se datoreaza faptului ca, incepand din 2019, detinem pentru fiecare gama de produse Izotec certificarea IFT Qualitat, care ne-a fost acordata de institutul pentru tehnica ferestrelor - ift Rosenheim. Totodata, tamplaria termoizolanta pe care o realizam detine marcajul CE, care satisface toate conditiile legislative aplicabile in vederea comercializarii. Analizand cu atentie evolutia pietei locale si europene, am ajuns la concluzia ca este absolut necesar sa ne concentram pe gamele de ferestre si usi performante. Astfel, gamele de produse premium pe care ne-am axat atentia in 2019 - si cu care vom lucra in anii urmatori - sunt IzoElite si IzoKub (cu profile Kubus) - powered by Gealan, IzoKlass si IzoPremidoor (usa culisanta cu ridicare) - powered by Kömmerling, Fereastra 3D (sau Fereastra cu Deschidere Perimetrala) si Fereastra cu Balamale Ascunse. In acelasi timp, incepand din 2019, ne-am orientat catre promovarea de tehnologii moderne, pe care le-am inclus in gama de produse, precum fereastra cu deschidere automata in plan paralel pe 6 mm, usa culisanta cu deschidere automata din telecomanda si usa cu inchidere/deschidere pe baza de telecomanda/amprenta/aplicatie pentru telefonul mobil. Si nu in ultimul rand, ne focalizam pe identificarea unor solutii de imbunatatire a produselor care sa raspunda tuturor cerintelor pietelor externe. Un exemplu in acest sens este sistemul de inchidere pentru usile mai inalte de 2,20 m, comandate frecvent in Italia. Pentru astfel de usi, am cautat impreuna cu furnizorul de feronerie Winkhaus solutii de etansare si inchidere perfecta la coltul superior si am dezvoltat astfel inchiderea M2+, care are un zavor suplimentar in partea superioara a usii. Astfel, se rezolva problema flambarii in timp a coltului superior al usilor de dimensiuni mai mari decat cele standard. Piata din Italia reprezinta un reper catre care ne concentram in mod deosebit atentia, alaturi de cele din Franta si Belgia. In viitor, luam insa in considerare o prezenta mai mare si pe piata din Germania”, a declarat Ciprian Chelariu, CEO al Izotec Group.
Produsele Izotec sunt echipate cu materiale de calitate superioara, realizate de furnizori de top, precum Gealan si Profine (primii doi producatori de profile PVC din lume), Winkhaus si Saint-Gobain.
„In procesul de vanzare insistam pe beneficiile pe care le aduce fiecare element component al ferestrei - profilul din PVC, feroneria si pachetul de sticla. De asemenea, in ultimul timp, am pus un accent mai mare pe comunicarea catre clientii de pe pietele externe a catorva avantaje definitorii ale produselor noastre, precum siguranta la efractie sau rezistenta in timp. Am facut acest lucru pentru ca, desi pietele externe sunt foarte atractive, de cele mai multe ori, producatorii romani le abordeaza gresit. Pentru ca nu avem un nume pe piata internationala a ferestrelor, le abordam, in general, cu un pret mic pentru a atrage atentia, ceea ce nu este neaparat un lucru gresit, dar nici nu reprezinta o solutie eficienta de castigare a unei cote solide de piata. Pretul poate reprezenta o solutie de moment, nu si una pe termen lung, pentru ca valoarea unui produs sau a unui serviciu isi pierde din importanta in fata unui pret mic, motiv pentru care accentul trebuie sa se puna pe calitatea produselor sau serviciilor asigurate”, a concluzionat Ciprian Chelariu. Informatii suplimentare, la www.izotec.ro 
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left