Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - UNIKAT GRUP: Aproximativ 50% din tamplaria termoizolanta ajunge la export
UNIKAT GRUP: Aproximativ 50% din tamplaria termoizolanta ajunge la export
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 08 Nov 2019 06:10
Volumul exporturilor de tamplarie termoizolanta din PVC si aluminiu realizate de compania UNIKAT Grup s-a situat in 2018 la nivelul de 50% din productia totala, iar pentru 2019 se estimeaza atingerea unui nivel similar. Gabriel Muntean, Chief Executive Officer in cadrul UNIKAT Grup, ofera mai multe detalii despre aceste activitati, precizand ca „principalele tari in care exportam sunt Italia, Germania, Franta si Austria. Acestora li se alatura Elvetia, Spania si Olanda, insa cu o cadenta mai rara a livrarilor. Ne distribuim produsele atat prin vanzari directe catre beneficiari, cat si prin intermediul antreprenorilor si dealerilor locali. Instabilitatea economica si politica din Romania reprezinta, insa, actualmente, cea mai importanta problema care ne impiedica sa dezvoltam aceasta activitate in continuare, desi exportul pe pietele externe are un bun potential de afaceri. Consider ca, pe masura ce performantele produselor realizate in Romania se vor ridica la cele ale ansamblurilor fabricate local, exporturile de tamplarie termoizolanta din Romania vor creste exponential”.
Portofoliul UNIKAT Grup include tamplarie din PVC si aluminiu, vitraje izolante duble si triple, sticla pentru compartimentari interioare, balustrade din acelasi material, precum si servicii de sablare a sticlei. La realizarea ferestrelor din PVC, care sunt structurate in cinci game (Colosseum, Elba, Eiffel, Alpina si Unikat Kubus), sunt utilizate profile Salamander si Gealan, iar in cazul celor din aluminiu, se folosesc repere Schuco si Cortizo. Informatii suplimentare, la www.unikat-grup.ro 
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left