Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home
ORGADATA: Noutatile din anul acesta au fost deja incluse in portofoliul specific
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Nov 2019 06:10
Furnizorul de software de specialitate Orgadata Romania a dezvoltat o interfata cu doua softuri de specialitate, respectiv unul ERP si celalalt de modelare 3D, pentru Athena (CAD Plan) si ERPlus (TA Project). Compania ofera producatorilor romani de tamplarie termoizolanta programul LogiKal, careinglobeaza mai multe module, respectiv: software de ofertare, platforma CAD 2D si 3D, o solutie CNC (pentru productii automatizate), un modul ERP pentru gestiune, precum si cel BIM (Building Information Modeling) pentru planificarea, designul, executia si managementul proiectelor si care este destinat profesionistilor. Acest program este compatibil cu toate tipurile de echipamente destinate productiei de pereti cortina si ansambluri termoizolante din PVC, aluminiu si otel. Totodata, activitatea Orgadata se distinge pe piata prin faptul ca poate elabora calcule statice preliminare si, in acelasi timp, poate asigura interfata cu alte software-uri de proiectare si modelare din domeniu, cum ar fi Revit. „Cel mai important proiect de investitii pe care l-am finalizat anul acesta a fost demarat in 2018 si a presupus dezvoltarea unui departament tehnic independent pentru piata nationala, format exclusiv din tehnicieni romani. Pe termen scurt, ne-am propus sa accesam zona de educatie, prin initierea unui curs post-universitar. In ceea ce priveste evolutia vanzarilor din acest an, am inregistrat un boom foarte mare, in randul clientilor nostri pastrandu-se tendinta remarcata in 2018, pentru achizitia modulelor CNC. In industria de profil, se investeste sustinut in utilaje moderne, iar noi suntem pregatiti sa raspundem tuturor solicitarilor in acest sens. In 2019, zonele cele mai active din punct de vedere al comenzilor au fost Moldova si Timisoara”, mentioneaza Paul Georgian Turcu, Country Sales Manager in cadrul Orgadata Romania.
Firma Orgadata Romania este prezenta in toate orasele importante ale tarii, iar pe plan international activeaza in Europa, Canada, Rusia, Australia si Statele Unite ale Americii. Informatii suplimentare, la www.orgadata.com
 
rehau
TSV
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left