Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ЕТЕМ include in portofoliu si sisteme din aluminiu HYLINE, Portugalia
ЕТЕМ include in portofoliu si sisteme din aluminiu HYLINE, Portugalia
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 27 Nov 2019 06:50
Incepand cu data de 1 noiembrie 2019, societatea ЕТЕМ a lansat in mod oficial parteneriatul sau strategic cu prestigiosul brand portughez HYLINE, care propune niste solutii din aluminiu minimaliste si innoitoare, informeaza un comunicat al furnizorului elen de sisteme. Astfel, ЕТЕМ , in mod oficial, va include in portofoliul sau toate produsele purtand marca Hyline, devenind un reprezentant exclusiv al acestei marci pentru Europa de Sud-Est.
Sistemele au un design extrem de modern, extinzand domeniul de actiune al arhitectului. Portofoliul HYLINE este constituit din solutii glisante minimaliste, ferestre de tip ghilotina, usi pivotante, precum si produse noi tehnologice, asteptandu-se ca unele dintre acestea sa fie prezentate publicului in timpul celor doua forumuri, care vor avea loc la Atena – la cea de a 14-a conferinta pentru aluminiu si constructii si la expozitia Xenia 2019. Vizitatorii editiei din anul curent a targului Batimat, care a avut loc la Paris (in perioada 4-8 noiembrie 2019), au beneficiat deja de posibilitatea de face cunostinta cu cele mai noi produse dezvoltate de HYLINE, prezentate de echipele celor doua branduri.
Procesarea produselor purtand marca HYLINE face parte din strategia companiei ЕТЕМ in oferirea unor solutii arhitecturale flexibile, in conformitate cu cele mai noi tendinte si provocari in domeniul proiectarii. Toate sistemele companiei ЕТЕМ pot fi combinate cu solutiile HYLINE, asigurand o libertate deplina a arhitectului.
„Pentru noi, a fost important sa ne imbogatim portofoliul solutiilor arhitecturale din aluminiu cu alte solutii, care vor elimina orice restrictii. Colaborarea intre cele doua branduri va face posibila punerea in opera inclusiv a celor mai indraznete proiecte arhitecturale, iar noile sisteme le ofera posibilitati uriase, care vor satisface exigentele celor mai pretentiosi arhitecti si proiectanti. Cu un singur produs, putem obtine minimalism, estetica si functionalitate”, a declarat Pavlos Vatavalis, directorul general tehnic al companiei ЕТЕМ.
 
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left