Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 20 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GEALAN: Noi cerinte privind transformarea digitala si formarea de lucratori calificati
GEALAN: Noi cerinte privind transformarea digitala si formarea de lucratori calificati
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 28 Nov 2019 06:37
In ultimii patru ani, furnizorul german de profile din PVC destinate fabricatiei de tamplarie termoizolanta Gealan, parte a grupului Veka – lider mondial in domeniu, s-a focalizat puternic pe transformarea digitala. Aceasta strategie a starnit un interes ridicat, inclusiv din partea partenerilor grupului – si nu numai. La momentul actual, firma germana se afla in plin proces de implementare a unui nou proiect de management, ce vizeaza, in principal, reducerea la maximum a birocratiei, concomitent cu flexibilizarea si dinamizarea muncii. Astfel, se urmareste solutionarea unei probleme actuale, ce rezida in tensiunile inerente ce apar intre procesele de digitalizare si criza de personal, afectand in mare masura procesele curente de dezvoltare. Pentru a asigura succesul transformarilor respective la nivelul tuturor diviziilor Gealan, in cadrul carora lucreaza peste 1.400 de angajati, se impune schimbarea tehnicilor de management. Cu alte cuvinte, procesele digitale moderne trebuie sa constituie preocuparea majora atat pentru conducerea companiei, cat si pentru personalul angajat. In acest scop, se considera necesara stabilirea unui mod de gandire „agil”. Dupa finalizarea programelor de instruire, specialistii din cadrul fiecarui departament vor lucra in cadrul unor grupuri. Exista, de asemenea, probabilitatea aparitiei unor conflicte in triunghiul client – echipa – angajat, date, de exemplu, de lucrul sub presiunea timpului, de neacordarea unei atentii suficient de mari vandabilitatii produsului obtinut sau de lipsa de satisfactie a lucratorilor. Toate aceste elemente sunt gestionate cu maxima atentie si solutionate de strategiile moderne de planificare, care folosesc in scopul respectiv reglementari de timp si aplicatii speciale pentru a asigura flexibilitatea necesara. Scopul final este constituit de simplificarea operatiunilor si eliminarea pe cat posibil a informatiilor pe suport de hartie. Transformarea respectiva nu poate fi aplicata insa „peste noapte” avand in vedere dimensiunile companiei, ci doar in mod gradual. Ceea ce subliniaza oficialii Gealan si trebuie retinut este ca este ca digitalizarea nu se reduce doar la inovatii in sfera productiei sau in cea structurala, ci asigura oamenilor noi metode de lucru, deosebit de dinamice”.
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left