Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - Valentin Sumanaru (Moldoglass): Dezvoltare a segmentului geamului termoizolant
Valentin Sumanaru (Moldoglass): Dezvoltare a segmentului geamului termoizolant
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 15 Ian 2020 06:10
„Segmentul de piata pe care activam a inregistrat anul trecut o crestere, datorita proiectelor imobiliare, a celor de utilitate publica (scoli si spitale), precum si datorita majorarii exportului derulat de catre fabricantii de tamplarie termoizolanta. Aceste aspecte ne determina sa estimam obtinerea unei cresteri a volumului afacerii, cuprinsa intre 15% si 20%, pentru anul 2020. In 2018, nivelul de majorare a vanzarilor s-a situat la aproximativ 18,65% in raport cu valoarea din 2017 si s-a datorat diversificarii gamei de geam izolant pe care il producem. In prezent, printre cele mai solicitate produse pe care le oferim se numara geamul izolant care are in componenta sticla securizata, laminata si de control solar, in varianta de triplex. Am remarcat ca in randul clientilor nostri nivelul de informare este in crestere, cerintele actuale ale acestora indreptandu-se nu doar asupra preturilor, ci si asupra caracteristicilor tehnice ale acestora si certificarilor conform normelor europene. Distributia produselor se realizeaza la nivel national, in principal in zona Moldovei, respectiv in judetele Iasi, Suceava si Neamt. Prin intermediul firmelor de tamplarie termoizolanta partenere, produsele ajung si pe pietele externe din Italia, Franta, Belgia, Germania si Marea Britanie, in proportie de 34% din vanzarile totale. Anul acesta, am extins distributia si in zone noi (Sibiu, Cluj-Napoca, Arad si Timisoara) prin intermediul unui showroom propriu pe care l-am deschis la Timisoara. Consider ca principala dificultate specifica firmelor de profil este reprezentata de lipsa unei infrastructuri rutiere, adecvate unei bune desfasurari a afacerilor. In ceea ce priveste activitatea specifica a acestora, consider ca este necesara adaptarea producatorilor de tamplarie termoizolanta la cerintele pietei externe, prin respectarea standardelor europene armonizate aplicabile domeniului in care activam”.
    
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left