Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - FEREASTRA SUKI continua sa creasca si va realiza investitii importante in 2020
FEREASTRA SUKI continua sa creasca si va realiza investitii importante in 2020
Producatori de tamplarie Publicat de Ovidiu Stefanescu 05 Mar 2020 06:19
Gelmar Savulescu, administrator al companiei Fereastra Suki, a declarat ca „in anul precedent, am raportat incasari de 3,5 milioane de euro pe segmentul de productie si comercializare a ansamblurilor de tamplarie din PVC, situandu-ne la o cota aproximativ similara celei aferente exercitiului financiar precedent. In ceea ce priveste prognozele pe termen scurt, ne asteptam sa finalizam anul 2020 cu cresteri cuprinse intre 5% si 7%. Analizand rezultatele recente, putem afirma ca o mare parte din succesul comercial se datoreaza orientarii puternice spre export. Italia, Canada si Japonia sunt doar cateva dintre destinatiile catre care se indreapta in mod predilect oferta noastra, in prezent, ponderea livrarilor pe pietele externe ajungand la 55% din totalul productiei. In ceea ce priveste materialele folosite, am mentinut relatiile de afaceri cu furnizorii nostri traditionali, cu toate ca in ultima perioada nu putem afirma ca suntem complet multumiti de modul in care decurg respectivele parteneriate, avand in vedere ca acestia au aplicat unele majorari, nejustificate din punctul nostru de vedere, ale preturilor. In pofida celor mentionate anterior, noi ne mentinem atitudinea optimista si continuam programul de investitii inclus in strategia noastra de dezvoltare, la jumatatea anului in curs urmand sa finalizam noua hala de productie a ansamblurilor de tamplarie din PVC, care va avea o suprafata de aproximativ 2.500 mp. De asemenea, in aceeasi perioada, vom definitiva si actiunea de reutilare tehnologica a unitatii respective. In plus, intentionam sa demaram lucrarile la o hala separata, destinata productiei de usi culisante cu ridicare, care va avea aproximativ 1.000 mp si va fi gata in anul urmator. Daca ne referim la evolutia generala a pietei de profil, estimam ca in 2020 vom asista la o anumita stabilitate atat in ceea ce priveste cererea nationala, cat si cea internationala”.
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left