Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - BUCOVRAD: Volumul exporturilor de tamplarie a crescut la 25% in anul 2019
BUCOVRAD: Volumul exporturilor de tamplarie a crescut la 25% in anul 2019
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 16 Mar 2020 06:10
Producatorul de tamplarie din PVC (in proportie de 70% din totalul activitatii) si aluminiu Bucovrad, cu sediul in judetul Suceava, se asteapta la o activitate in crestere pentru anul in curs. Dan Mironiuc, directorul general al firmei, precizeaza ca, in 2019, cifra de afaceri a atins o valoare care s-a situat la aproximativ acelasi nivel din 2018 cand incasarile au ajuns la 5,3 milioane de lei, desi cheltuielile au crescut cu aproximativ 7%. „O contributie importanta la atingerea acestui nivel au avut-o operatiunile de export, care, de la o pondere de 15% din 2018, au ajuns la 25% din totalul productiei. Acestea se realizeaza in Italia, Germania si Belgia, in timp ce, pe plan intern, aria de distributie este activa, in principal, la nivel local (in judetele Suceava, Botosani si Neamt), dar si national (la cerere). In ultima perioada, cele mai numeroase tipuri de proiecte in care ne-am implicat au fost reprezentate de lucrari dezvoltate de persoane fizice, insa am lucrat foarte mult si in sistem de subantrepriza cu alte firme de constructii sau pentru lucrari publice (in principal, unitati de invatamant si medicale). Politica pe care o vom adopta anul acesta in cadrul firmei vizeaza mentinerea activitatii”, a adaugat Dan Mironiuc.
Pe segmentul realizarii tamplariei din PVC, Bucovrad detine o capacitate de fabricatie de 100 de unitati/zi si lucreaza cu profile Veka, pentacamerale sau cu 7 camere de izolare, feronerie Roto sau Siegenia si geam termoizolant realizat cu sticla Saint-Gobain de cealalta firma membra a grupului - Profil Exim. Informatii suplimentare, la www.bucovrad.ro si www.profilexim.ro 
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left