Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GAMA de sisteme KALE ofera o multitudine de solutii avansate care fac diferenta
GAMA de sisteme KALE ofera o multitudine de solutii avansate care fac diferenta
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 18 Mar 2020 06:00
Gama de sisteme Kale pentru ferestre si usi, distribuita oficial in Romania de compania TS Locks Distribution, a fost dezvoltata luand in considerare rezultatele cercetarilor si sugestiile unei echipe de ingineri si experti in vanzari cu inalta calificare si experienta. De altfel, cercetarile realizate de institutii independente arata ca produsele Kale Kilit sunt utilizate in 8 din 10 gospodarii din Turcia, insa, cu un grad de constientizare a marcii de 98%, brandul este bine cunoscut in toata Europa - si nu numai, mai ales ca exportul sistemelor de feronerie se efectueazain 100 de tari din intreaga lume.
Tehnici de productie ecologice, pentru toate produsele din cadrul gamei
Majoritatea produselor din cadrul acestei serii sunt brevetate, fiind potrivite pentru toate exigentele pietei si, implicit, pentru cerintele utilizatorilor. Compania Kale, producatorul acestora, afiliata Kale Holding, isi doreste ca acesta marca sa devina recunoscuta nu doar in Turcia, ci si la nivel international, motiv pentru care productia sistemelor de feronerie a fost planificatasi proiectatain consecinta. Elementele-cheie ale succesului marcii Kale, precum calitatea si fiabilitatea, sunt valabile si pentru aceasta noua initiativa, dupa cum precizeaza producatorul, iar cei 66 de ani de experienta sunt garantia finala pentru cei care vor alege aceste produse.
Nivelurile de securitate a produselor din gama de sisteme Kale pentru ferestre si usi pot fi crescute in functie de necesitati. Reglarea orizontala poate fi pusain aplicare prin coltarul de transmisie inferior, existand posibilitatea sa se realizeze reglari suplimentare atat orizontale, cat si de presiune. In varianta "security" elementele fixe de blocare au prevazute trei suruburi de prindere. Pentru canatul semiactiv exista varianta manevrarii dintr-o singura miscare prin intermediul parghiei cu actionare centrala, cu inchidere sus-jos pe orizontala. Toate piesele sunt fixate ca pozitie de mijloc pentru o instalare perfectasi sunt disponibile pentru utilizare la stanga si la dreapta. Capacitatea maxima de sustinere, in ceea ce priveste masa proprie a cercevelei, este de 130 kg.
Tehnicile de productie sunt ecologice si acorda cea mai mare atentie posibila sanatatii umane. Placarea de tip alcalin-zinc, in nuanta argintie, pentru otel galvanizat, folositain fabricile Kale, reprezinta varful tehnologiei de placare. Informatii supliementare, la www.tslocks.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
SISECAM
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left