Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - QUANEX a reusit stabilizarea rezultator din primul trimestru al anului fiscal 2020
QUANEX a reusit stabilizarea rezultator din primul trimestru al anului fiscal 2020
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Mar 2020 06:08
Compania nord-americană Quanex Building Products Corporation a anunţat recent datele financiare pentru intervalul trimestrial de raportare care s-a încheiat la 31 ianuarie 2020. Conform datelor oficiale, vânzările nete din perioada respectivă au fost de 196,6 milioane USD, sensibil egale cu cele din anul precedent. Veniturile operaţionale au crescut de la 12,1 milioane USD la 15,7 milioane USD, corespunzătoare unei marje de 8%. Conducerea grupului a afirmat că începutul de an a fost promiţător şi justifică estimări optimiste pe termen scurt, cu atât mai mult cu cât primăvara este un sezon favorabil pentru comerţul cu tâmplărie termoizolantă. Datele curente indică faptul că, în special pe segmentul rezidenţial, cererea se situează la cote ridicate. Analiza pieţelor e care Quanex activează indică faptul că în Europa solicitările de componente pentru ferestre sunt în creştere, în vreme ce în America de Nord livrările sunt în linie cu prognozele iniţiale. Uşoara diminuare a încasărilor din primul trimestru al anului fiscal 2020 este atribuită scăderii volumelor la secţia nord-americană de dulapuri de baie şi bucătărie, cauzată de schimbarea strategiei unuia dintre clienţi şi de modificarea trendului general al pieţei de la produsele semifabricate la cele finisate. Această diminuare a fost în mare măsură compensată de creşterea pe segmentul european de ferestre, la care s-a adăugat şi impulsul dat de secţia similară, care se adresează pieţei de peste ocean. În ceea ce priveşte creşterea veniturilor, ea este pusă pe seama focalizării atenţiei pe controlul costurilor, precum şi pe îmbunătăţirea pârghiilor operaţionale şi a eficienţei generale a activităţii. Quanex Building Products Corporation este un producător de top specializat în fabricaţia de componente livrate către companiile OEM (Original Equipment Manufacturers) active în domeniul materialelor pentru construcţii. Grupul proiectează şi execută componente pentru tamplarie termoizolantă şi piese destinate realizării unor diverse piese de mobilier.
 
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left