Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DENA ASIS isi dezvolta preponderent activitatea din zona Moldovei
DENA ASIS isi dezvolta preponderent activitatea din zona Moldovei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Apr 2020 05:10
Grupul format din companiile Dena Asis si Stil Market detine, incepand cu decembrie 2019, un depozit nou in Iasi, care a fost achizitionat din fonduri proprii. Mirel Vermesan, administratorul grupului, precizeaza ca anul acesta noul spatiu va fi imbunatatit, amenajat si prevazut cu un showroom inainte de a deveni operational. Cele doua firme, cu sediul in judetele Cluj (Dena Asis) si Bistrita-Nasaud (Stil Market), isi deruleaza livrarile la nivel regional, prin intermediul celor patru depozite proprii, situate in Iasi, Cluj-Napoca, Bistrita si Targu Mures.
- Ce planuri de extindere a activitatii aveti pe termen scurt?
- In perioada urmatoare, incercam sa ne dezvoltam activitatea in zona Moldovei, unde avem clienti importanti si o cerere in crestere, deci perspectivele de dezvoltare sunt foarte bune. O majorare a numarului de solicitari inregistram si in zona de centru sau est a tarii, in judetele Mures si Cluj, in special pe segmentul automatizarilor, in timp ce in aria Transilvaniei acesta se mentine. In contextul enuntat anterior, incasarile firmei s-au stabilizat in 2019 la valoarea de 8,5 milioane de lei inregistrata in 2018 de cele doua companii membre ale grupului, insa avem semnale ca anul acesta trendul de crestere se va relua.
- Care sunt noutatile legate de portofoliul de produse din acest an?
- In cadrul noului depozit din Iasi, ne-am propus sa insistam pe promovarea profilelor din aluminiu Altest (Bulgaria), pe care le comercializam deja cu succes in Cluj si Bistrita-Nasaud. Este o activitate in faza incipienta, portofoliul propriu incluzand, in principal, sisteme de feronerie pentru ferestre (cu o contributie de aproximativ 12% la cifra totala de afaceri) si usi (18%), accesorii (10%) si sisteme de automatizare. Acesta este un segment cu o evolutie foarte buna in ultima perioada, produsele pe care le comercializam fiind sistemele de automatizare glisante si batante pentru usi. In domeniul sistemelor de feronerie pentru ferestre si usi furnizam exclusiv modele premium, de la furnizorii BKS, G-U, Assa Abloy si Cisa.
- Ati identificat schimbari pe segmentul specific de activitate?
- Din seria dificultatilor curente, carora trebuie sa le faca fata toate firmele de profil, se disting neregulile la incasari, carora si noi trebuie sa le acordam o atentie maxima. De asemenea, piata de profil devine tot mai specializata, iar cerintele cresc de la un an la altul. Clientii nu mai pun neaparat foarte mult accent pe pret, cat mai ales pe know-how-ul vanzatorilor. Vor sa afle cat mai multe informatii despre produse, iar agentii de vanzari trebuie sa fie capabili sa le ofere toate datele solicitate si sa fie foarte bine pregatiti din punct de vedere tehnic. In acelasi timp, beneficiarii opteaza, tot mai mult, pentru produse din gama premium, pentru toate categoriile de tamplarie termoizolanta, fie ca aceasta este din PVC, aluminiu sau lemn stratificat. 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left