Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Schüco International isi anuleaza participarea la Fensterbau Frontale 2020
Schüco International isi anuleaza participarea la Fensterbau Frontale 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Mar 2020 14:02
Principalul partener al Alukönigstahl, Schüco International a anuntat ca nu va participa anul acesta la FENSTERBAU FRONTALE. Compania ia acesta hotarare ca o masura de precautie, pentru a proteja sanatatea angajatilor sai, precum si a tuturor partenerilor si vizitatorilor sai.
Fiind o companie activa la nivel international, Schüco urmareste continuu ingrijoratoarea raspandire globala a coronavirusului. In toate deciziile pe care ia, compania pune intotdeauna pe primul loc datoria sa de ingrijire si de prevenire, atat direct fata de angajatii sai, cat si fata de partenerii sai si de oaspetii din intreaga lume. Schüco doreste sa contribuie activ prin actiunea sa deliberata la reducerea la minimum a riscului de raspandire a virusului.
Pe baza acestor principii corporative mentionate mai sus si tinand cont de situatia actuala a informatiilor privind coronavirusul, Schüco si-a anulat participarea la FENSTERBAU FRONTALE din Nürnberg.
Andreas Engelhardt, CEO al Schüco International KG, declara: "Luam aceasta decizie cu inima grea. Timp de multi ani, FENSTERBAU FRONTALE a fost un loc important pentru noi pentru intalnirea cu partenerii si vizitatorii si pentru prezentarea inovatiilor. Cu toate acestea, este mai important faptul ca acum trebuie sa se ia toate masurile de precautie pentru a rupe lantul de raspandire a coronavirusului. Fiintele umane sunt principalul nostru obiectiv, iar sanatatea si bunastarea lor reprezinta prioritatile noastre de top. "
Noile sisteme de profile din PVC si tehnologiile care urmau sa fie lansate cu ocazia expozitiei Frontale vor fi prezentate in scurt timp online, pe pagina de web Alukönigstahl.
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left