Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 25 Aprilie 2024
Hilti
Home
REYNAERS: Industria de constructii nu se confrunta cu intreruperi de activitate
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 26 Mar 2020 12:14
Reynaers Aluminium Romania, parte a liderului european pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii, isi desfasoara activitatea in conditii normale si livreaza in continuare catre proiectele de constructii aflate inca in derulare. Potrivit companiei, contextul pandemiei nu a afectat inca semnificativ sectorul de constructii, chiar daca importurile se deruleaza cu usoare intarzieri, pe santierele din tara activitatea continua si apar comenzi pentru proiecte noi.
Conducerea companiei anunta ca a luat masuri proactive pentru a se asigura ca vor livra fara probleme si au sporit stocurile de produse cu rulaj mare, precum si pe cele unde exista dependenta de un singur furnizor. Contactul cu furnizorii din regiunile afectate este mentinut zilnic, pentru evitarea eventualelor blocaje, situatia fiind inca sub control.
"Ne confruntam cu o situatie noua, ca toata lumea, si inca nu putem estima pe termen mediu si lung care vor fi repercusiunile la nivel de business. Anticipam ca riscurile de luat in seama in perioada urmatoare vor fi impredictibilitatea economica si riscul valutar. Prioritatea noastra principala in acest moment este siguranta echipei interne si a celor cu care lucram. Cei mai multi dintre colegii nostri isi desfasoara activitatea de acasa, iar pentru cei care necesita deplasarea la locul de munca am luat toate masurile de prevenire astfel incat sa lucreze in conditii de siguranta", a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium Romania.
In ceea ce priveste efectele pe care le va lasa la nivel economic si pe piata de constructii aceasta pandemie, in cazul in care aceasta situatie se va prelungi si vor aparea noi restrictii de la guvern pentru prevenirea extinderii pandemiei, compania anticipeaza o scadere a pietei de constructii pentru acest an. 
In prezent, Reynaers Aluminium Romania are in desfasurare mai multe proiecte printre care se numara One Floreasca City, Record Park, Tiriac Tower, Campus 6, Aviatiei Park, Lidl, Sema Park, Electroputere Craiova, Sema Park, Arossa Residence.
 
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left