Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GEALAN anuleaza participarea la Fensterbau Frontale
GEALAN anuleaza participarea la Fensterbau Frontale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 07 Apr 2020 18:43
Raspandirea rapida a coronavirusului SARS-CoV-2 si a bolii asociate acestuia este o provocare noua si neasteptata pentru GEALAN Fenster-Systeme GmbH, asa cum reprezinta pentru politicienii, factorii de decizie si companiile din intreaga lume. Situatia este in continua schimbare si impune masuri de precautie.
Sanatatea partenerilor nostri de afaceri, a clientilor si a angajatilor din toata Europa are prioritate in deciziile noastre, dar in acelasi timp mentinem calitatea inalta a produselor si serviciilor noastre. In situatia actuala, ni se cere tuturor sa reducem contactele sociale si, pe cat posibil, sa ramanem acasa.
Din acest motiv, GEALAN Fenster-Systeme GmbH a decis, la fel ca majoritatea companiilor din industrie, sa nu participe la targul Fensterbau Frontale de la Nürnberg care a fost amanat. „Eram foarte bine pregatiti si asteptam cu nerabdare sa prezentam din nou GEALAN in cea mai buna lumina, cu multe aspecte importante, cum ar fi solutii inteligente pentru ferestre si lumi digitale pentru ferestre, precum si cu colegi extrem de motivati. Pentru a inlocui intalnirile personale importante de la fata locului, echipa care se ocupa de targuri lucreaza la un targ virtual. In prezent, oferta de webinari este extinsa pentru a oferi clientilor si partenerilor de afaceri nu doar un tur virtual al targului, ci si o intreaga biblioteca media de unde pot afla detalii despre cele mai noi dezvoltari ale produselor noastre”, spune directorul general GEALAN, Ivica Maurović.
De asemenea, adaptam cat mai mult posibil conditiile noastre de lucru la actualele circumstante: revizuim programele de munca in schimburi, organizam mai multe intalniri virtuale si le permitem multor colegi sa lucreze de acasa. Lucrurile se schimba foarte repede, insa ceea ce nu se schimba este faptul ne respectam promisiunile de livrare. Ca de obicei, suntem disponibili pentru clientii si partenerii nostri si prin telefon, e-mail sau videoconferinta.
 
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left