Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 18 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - AkzoNobel: Noua gama Interpon Redox faciliteaza protectia impotriva coroziunii
AkzoNobel: Noua gama Interpon Redox faciliteaza protectia impotriva coroziunii
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 14 Mai 2020 05:10
Protectia impotriva coroziunii a devenit mai usoara in urma lansarii noii game de vopsele Interpon Redox, reprezentand o serie de primeri de inalta performanta, de catre divizia de vopsea pulbere a companiei olandeze AkzoNobel.
Noua gama Interpon Redox ofera clientilor intr-un singur pachet cea mai simpla cale de protectie impotriva coroziunii si include patru sisteme inovatoare care au fost dezvoltate pentru a acoperi o varietate de substraturi si medii - de la piscine la fabrici industriale, de la zone cu umiditate ridicata pana la cele foarte corozive.
Gama Interpon Redox include patru sisteme distincte 
Cele patru sisteme din cadrul gamei sunt Interpon Redox Active (un sistem de grund robust, cu o fereastra larga de intarire si o protectie excelenta la margini), Interpon Redox Plus (ofera o protectie durabila pentru o mare varietate de substraturi si metode de pretratare), Interpon Redox PZ (un grund de pulbere performant pentru protectia la coroziunea otelului turnat) si Interpon Redox Triplex (un sistem cu trei straturi extrem de protector pentru medii puternic corozive).
Gama Interpon Redox aduce efectiv simplitate in protectia impotriva coroziunii, intrucat selectarea grundului potrivit pentru nivelul corect de coroziune poate fi mult mai complexa decat se crede. Astfel, cele patru tipuri din cadrul seriei au fost dezvoltate cu caracteristici care se adreseaza tuturor variabilelor, facand mult mai usoara alegerea sistemului perfect de protectie de catre clienti. De asemenea, performantele pe termen lung sunt esentiale si pentru designeri si arhitecti, care au nevoie sa gaseasca un sistem adecvat de protectie la coroziune in conditiile in care procesul de selectie a sistemului corect este influentat de numerosi factori, precum materialul folosit si mediul la care este expus. Interpon Redox ajuta la simplificarea procesului de luare a deciziilor deseori complicat si ofera clientilor cea mai buna protectie posibila impotriva coroziunii, in toate conditiile.
Folosirea vopselei pulbere ofera avantaje inerente de durabilitate, cum ar fi lipsa compusilor organici volatili, consumul de energie redus si risipa minima de material, datorita posibilitatilor de recuperare a vopselei. Noua gama Interpon Redox este potrivita pentru orice tip de lucrari, de la adaposturi de autobuze, ascensoare si porti de securitate, pana la turbine eoliene, garduri metalice sau echipamente agricole. Totodata, lansarea gamei este cel mai recent exemplu pentru studiile de lunga durata asupra nevoilor clientilor si a tendintelor industriei pe care AkzoNobel le desfasoara constant, fiind, in acelasi timp, o dovada ca firma este considerata furnizor de referinta de produse premium si servicii pe piata internationala de vopsea pulbere. Informatii suplimentare, la www.interpon.com 
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left