Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 19 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IzoElite Dynamic: Prima Fereastra Premium la pret standard!
IzoElite Dynamic: Prima Fereastra Premium la pret standard!
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Mai 2020 11:31
In 13 mai 2020, Izotec Group lanseaza online prima fereastra premium la pret standard, special pentru perioada de criza.
La inceput de an, pentru firma noastra se contura un an exceptional din punct de vedere al cifrelor. Strategia Izotec pentru anul 2020 includea lansarea altor game de produse premium, si care datorita contextului actual, a fost nevoie sa fie amanate pentru a doua parte a anului.
Criza provocata de pandemie a lovit in toate afacerile, si ne-am trezit intr-o situatie fara precedent, din care a fost nevoie sa cautam singuri solutii de supravietuire, ca firma si ca oameni.
 
Preocuparile noastre s-au dus in principal catre:
- Mentinerea in efectiv cat mai complet a echipei de angajati Izotec si continuarea activitatii, cu respectarea regulilor impuse de starea de urgenta.
- Sustinerea morala a colaboratorilor interni si externi, in special cei aflati in zone puternic afectate de raspandirea bolii- de ex. Firme partenere din Suceava, sau din afara tarii- cei din Italia, aflati in carantina.
- Mentinerea aceluiasi nivel ridicat de calitate a produselor pentru care Izotec a fost cunoscut pana la criza.
Intrucat principalul nostru furnizor de sistem, Gealan Germania, a decis sa amane pentru a doua parte a anului lansarea noutatilor din 2020, a fost necesar sa gasim impreuna cu partenerul nostru, solutii de adaptare la noile conditii de piata.
Cu moral ridicat si efervescenta de idei in cadrul echipei Izotec, am reusit ca in timp record (mai putin de o luna de zile) sa ne reconfiguram strategia de afaceri si sa lansam o noua gama de ferestre premium, dar cu pret standard, special pentru criza. Prin acest nou produs dorim sa punem la dispozitia clientilor avantajele unei ferestre premium, la un pret mult mai bun.
In acelasi timp, oferim o sansa unica dealerilor de tamplarie PVC sa fie relevanti in perioada de criza.
A fost nevoie sa ne folosim aproape in exclusivitate de resursele existente, sa lucram cu un minim de capital, atat de necesar in mod obisnuit, la lansarea unui nou produs. Estimarea noastra este ca valoarea totala a investitiei este de aproximativ 200.000 euro, in acest proces dedicat noii ferestre premium IzoElite Dynamic.
Prima fereastra premium lansata online pe piata de tamplarie PVC din Romania
In 13 mai 2020, Izotec Group organizeaza primul eveniment online de pe piata de ferestre PVC din Romania, in care lanseaza oficial gama de ferestre IzoElite Dynamic, dezvoltata cu sistemul de profil Gealan S9000 AD.
Evenimentul se va focusa pe evidentierea avantajelor si beneficiilor pe care le au clientii, pe termen mediu si lung, atunci cand aleg sa isi echipeze locuinta cu ferestre premium IzoElite Dynamic, cu pret standard.
Acesta este si mesajul principal sub care promovam acest produs, dezvoltat in cadrul gamei premium de ferestre IzoElite- powered by Gealan S9000:
IzoElite Dynamic. Prima Fereastra Premium la pret standard
In cadrul evenimentului online din 13 mai, partenerii si clientii nostri vor afla principalele beneficii pe care le pot avea cu o fereastra Izotec premium la pret de model standard.
Cu ferestrele premium IzoElite Dynamic avem cel putin 13 beneficii, pentru acelasi pret cu un model obisnuit de pe piata:
1. Mai putini bani investiti pentru amenajarea locuintei
2. Economie de bani la intretinere, cu pana la 28% pe an.
3. Siguranta sporita impotriva hotilor/ protectie antiefractie
4. Fara risc de ranire in caz de spargere accidentala a geamului
5. Mai multa lumina naturala in casa
6. Somn de calitate, care contribuie la cresterea imunitatii, productivitatii, starii de bine
7. Aerisire controlata, in 4 trepte- controlezi gradul de deschidere al ferestrei, functie de anotimp. Nu pierzi caldura, elimini umiditatea si mirosurile neplacute
8. Fara mucegai- scade riscul aparitiei bolilor respiratorii/ alergiilor
9. Fara zgomote deranjante din afara
10. Manevrare usoara chiar si dupa ani buni de la instalare
11. Design unitar al casei, fara ferestre deformate in timp
12. Creste gradul de implinire si satisfactie/ stima de sine- intri in „clubul” posesorilor de produse Premium
13. Contribui la salvarea arborilor din jur (de la 14 pana la 63 de arbori), prin reducerea consumului de gaze, energie necesara incalzirii/ racirii locuintei.
Cei care nu vor sa rateze sansa de a fi printre primii care afla mai multe detalii despre noua fereastra premium Izotec, ii invitam sa isi rezerve in agenda data de 13 mai, ora 10.
Important: In partea a doua a evenimentului vom avea si o sesiune de trainning de vanzari dedicat dealerilor din industria de tamplarie PVC.
Evenimentul va fi live pe Facebook si Youtube.
Moderatorii evenimentului sunt Ciprian Chelariu, CEO Izotec Group, si Razvan Cazanescu, fondator TBF.ro, care in postura de consultant, partener, investitor sau fondator, a fost implicat in mai bine de 300 de companii din peste 20 de industrii.
Urmareste-ne pe pagina de Facebook- https://www.facebook.com/izotecgroup/- pentru a fi la curent cu detalii despre acest eveniment.
Izotec Group este unul din principalii furnizori de tamplarie premium PVC din Romania. Ferestrele Izotec au certificat de calitate international, acordat de unul din cele mai importante institute din Europa pentru certificarea calitatii ferestrelor, IFT Rosenheim, din Germania.
Izotec Group isi deruleaza activitatea de productie in 3 unitati independente, amplasate intr-un spatiu generos de 20.000 mp, situat in zona industriala din vecinatatea orasului Piatra Neamt.
Pasiunea noastra nu poate fi masurata in cifre, insa realizarile noastre ne plaseaza printre cei mai puternici producatori de ferestre si usi din Romania.
- peste 100 colegi in echipa
- capacitate de procesare 1.000 unitati / 24h
- peste 16 ani experienta
- peste 250.000 comenzi onorate
- mai mult de 8.000.000 euro investiti
- am executat si livrat peste 1.000.000 ferestre si usi
Acest nou produs- IzoElite Dynamic- a plecat de la necesitatea de adaptare la noua stare generala, provocata de criza, dar si din dorinta de a construi ceva semnificativ, de a consolida viitorul pe care ni-l imaginam inainte de criza.
Acum se contureaza un an exceptional din punct de vedere a proiectelor noi si al oportunitatilor pe care le aduce orice criza.
Este drept ca este o perioada foarte grea, nu trebuie sa ascundem acest lucru. Dar este o oportunitate pentru cei care-si doresc sa lase o urma semnificativa pe unde trec.
Vanzarile sunt afectate serios, insa eforturile noastre merg in primul rand catre sustinerea morala a partenerilor si echipei Izotec. Inainte de orice, oamenii au nevoie sa stie ca le sunt alaturi alti oameni, la care pot apela daca au o problema, in familie, in viata de zi cu zi, sau in afacerea pe care o mentin pe linia de plutire.
Daca ramanem cu mentalul sus, asa cum il avem acum, va fi un an cu cele mai mari impliniri pentru echipa Izotec si pentru colaboratorii nostri. In acest moment, este aproape imposibil sa facem o previziune a cifrelor, dar putem vorbi de o mare implinire profesionala.
Ce ne propunem pe 2020?! Sa fim nebunii frumosi ai ‘zonei’ in care activam. Sa luptam cu noi, cu piata, cu vremurile pentru acea implinire personala si satisfactie profesionala.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vrei sa stii mai multe despre noi?
Urmareste pagina noastra de Facebook- https://www.facebook.com/izotecgroup/, sau aboneaza-te la canalul nostru de Youtube- izotecro.
Date contact Izotec:
1. Ciprian Chelariu- CEO Izotec Group
2. Anca Tanasiciuc - Director Marketing
IZOTEC GROUP, Savinesti - Str. Gheorghe Caranfil nr. 2, jud. Neamt
Tel. 0233 221702, Fax: 0233 281122, Mobil: 0755-072351
E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
www.izotec.ro
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left