Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 24 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WINDOW & FACADE TECHNOLOGIES a reorganizat activitatea angajatilor
WINDOW & FACADE TECHNOLOGIES a reorganizat activitatea angajatilor
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 18 Mai 2020 05:10
Compania Window & Facade Technologies activa in principal in domeniul acordarii de serviciilor de consultanta si proiectare de specialitate pentru pereti-cortina, luminatoare, fatade ventilate si tamplarie termoizolanta, a resimtit „unda de soc” provocata de pandemia Covid-19, dupa cum precizeaza directorul sau general Dragos Stoca. In aceste conditii, activitatea fiecarui angajat a fost reorganizata, astfel incat acestia sa poata lucra individual de acasa si fara sa apara moficari in privinta numarului de ore lucrate zilnic si a nivelului de salarizare.
 
- Care au fost efectele acestei pandemii pe pietele internationale si pe cele nationale de constructii si tamplarie termoizolanta?
- Toti analistii financiari si economici care studiaza atat economia mondiala, cat si economiile tarilor dezvoltate atrag atentia ca la momentul actual majoritatea tarilor intampina deja probleme economice mari si vor anunta, in continuare, ca au diverse probleme financiare. In ceea ce ne priveste, si noi vom intampna in mod cert o perioada dificila din punct de vedere economic, inclusiv in domeniul constructiilor - afectat deja de aceasta pandemie - si in particular in domeniul tamplariei termoizolante.
 
- Ce masuri credeti ca ar trebui intreprinse pentru limitarea efectelor negative ale acestei pandemii, mai ales la nivel guvernamental?
- Setul de masuri restrictive impuse de Ordonantele militare au facut ca lucrarile din domeniul constructiilor fie sa se deruleze intr-un ritm foarte lent, fie sa se suspende pana la anularea restrictiilor, iar unele chiar sa se rezilieze. In continuare, sub nicio forma nu ar trebui prelungita starea de urgenta, ba chiar ar trebui ridicate cat mai repede posibil atat toate interdictiile cu privire la anumite activitati lucrative, cat si toate restrictiile de deplasare. Bineinteles, pentru a limita propagarea acestui virus ar trebui pastrate atat anumite interdictii/restrictii, cum ar fi evitarea situatiilor unde s-ar putea forma aglomerari de persoane si obligativitatea ca toata lumea sa poarte masti de protectie atat in spatiile deschise, cat si in spatiile inchise. Purtarea unei masti de protectie (cumparata sau improvizata) este o masura simpla de protectie individuala utilizata de multi ani in multe tari si care este la indemana oricui.
 
- Precizati ce recomandari aveti pentru operatorii pietei de constructii si cei din sectorul de tamplarie termoizolanta?
- Daca firmele de executie vor incepe din nou sa oferteze lucrarile cu preturi tot mai mici din dorinta de a castiga lucrari si lucrand, astfel, in pierdere, iar dezvoltatorii si antreprenorii generali se vor bucura ca au semnat contracte cu firmele de executie la niste preturi derizorii (crezand ca au facut economie de bani), aceasta va afecta in mod normal atat calitatea lucrarilor realizate si va inrautati si mai mult situatia economico-financiara a firmelor de executie. Toate firmele implicate ar trebui sa analizeze, sa inteleaga si sa accepte doar lucrari la justa lor valoare din punct de vedere al unei calitati bune atat a materialelor, cat si a manoperei de executie si montaj.
 
rehau
ABONARE REVISTE
TSV
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left