Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - TECTUS GLASS: Usile din sticla cu design neted, in lumina reflectoarelor
TECTUS GLASS: Usile din sticla cu design neted, in lumina reflectoarelor
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 27 Mai 2020 05:36
Prin sistemul Tectus Glass, Simonswerk propune o solutie functionala si estetica in acelasi timp, destinata executiei usilor din sticla intr-un sistem neted, in care feroneria este complet integrata in planul ansamblului. Practic, foaia mobila, rama, balamalele si sistemul de incuiere sunt coplanare, asigurand indeplinirea unei cerinte de baza arhitecturii minimaliste si garantand, in acelasi timp, un nivel maxim de transparenta, ce permite accesul unei cantitati suplimentare de radiatie luminoasa in incinta. Suprafata neteda obtinuta prin combinatia elementelor de sticla cu detaliile metalice ale feroneriei creeaza un filigran deosebit si fara precedent. Daca in trecut elementele de inchidere erau plasate in primul plan si atrageau privirea utilizatorilor, prin intermediul Tectus Glass aceasta piedica a fost eliminata, iar transparenta ansamblului s-a imbunatatit in mod semnificativ. Sistemul de balamale Tectus Glass, alaturi de inchiderea magnetica cu actionare fara contact direct si manerele disponibile intr-o mare varietate de culori formeaza impreuna o solutie tehnica atotcuprinzatoare.
 
Certificare IFT Rosenheim pentru utilizare in regim intensiv
Tectus Glass poate echipa cercevele cu mase de pana la 80 kg. Balamalele fac parte din seria TEG 310 2D si sunt special proiectate pentru a indeplini conditiile de transparenta si luminozitate pe care trebuie sa le respecte o usa din sticla. Gratie materialelor superioare din care sunt executate (otel inoxidabil turnat si testat la IFT Rosenheim pentru utilizare in regim intensiv) si tehnologiei speciale a sistemului de cleme, balamalele au capacitatea de a se integra perfect in structura usii si asigura acesteia o functionare in conditii de maxima siguranta, pentru o perioada indelungata de exploatare. Magnetul de tip KCM 50 in combinatie cu contraplaca magnetica KCM 50/G ofera avantajul unei inchideri silentioase, care nu necesita atingerea foii de usa. In ceea ce priveste manerele din gama TEG 310 2D, acestea sunt disponibile intr-o mare varietare de finisaje, fiind ergonomice si special proiectate pentru a garanta o deschidere confortabila. Suplimentar, exista posibilitatea integrarii unui mecanism de incuiere, a carui functionare este complet intuitiva. Finisajele balamalelor sunt multiple, pornind de la otel inoxidabil satinat, trecand prin negru mat similar clasei RAL 9005 si terminand cu crom satinat. Foaia de usa poate avea dimensiuni de pana 10 mm x 1.000 mm x 2.700 mm, fiind executata din sticla laminata (ESG). Profilele de tip U se incadreaza perfect in planul sticlei, ajustarile pentru pozitionarea corecta si prinderea clemelor de balamale fiind simple si avand un grad ridicat de flexibilitate.
 
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left