Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WINDOW & FACADE Technologies a recurs in aceasta perioada la telemunca
WINDOW & FACADE Technologies a recurs in aceasta perioada la telemunca
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 04 Iun 2020 05:00
Societatea Window & Facade Technologies si-a desfasurat in ultimele saptamani activitatea la o capacitate cuprinsa intre 40% si 60% fata de situatia normala. Principala masura adoptata la nivel intern, pentru a diminua costurile generate de restrangerea activitatii, pe fondul pandemiei de Covid-19, a fost reprezentata de telemunca pentru personalul cu atributii care se preteaza la aceasta forma de activitate, in timp ce personalul angajat a fost mentinut in proportie de 100%. „Consider ca, in toata aceasta perioada, reprezentand fie starea de urgenta, fie cea de alerta, masurile adoptate de autoritati au atins nivelul 1 (pe o scara de la 1 la 5, unde 5 reprezinta nota maxima, iar 1 - cea minima). Ma refer astfel la impactul foarte redus privind sustinerea companiilor de catre stat prin asumarea unor aspecte legate de somajul tehnic, in timpul starii de urgenta, la amanarea platii contributiilor de asigurari sociale in timpul starii de urgenta, la asigurarea de linii de finantare cu dobanda subventionata pentru firme si la folosirea de imprumuturi externe pentru finantarea economiei afectate de criza. In continuare, cred ca segmentul de piata specific va fi, de fapt, afectat de actuala criza sanitara, transformata intr-una economica, pentru o perioada cuprinsa intre 9 si 12 luni”, a precizat Dragos Stoca, directorul general al firmei.
Principalul domeniu de activitate a companiei Window & Facade Technologies, membra a Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT), este reprezentat de proiectarea de specialitate. Serviciile de consultanta si proiectare de specialitate sunt disponibile pentru pereti cortina, luminatoare, fatade ventilate si tamplarie termoizolanta. Informatii suplimentare, la www.wft.ro 
 
ABONARE REVISTE
TSV
rehau
SISECAM
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left